Θλίψη - απόγνωση
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δύο πολύ δύσκολους μήνες χωρίς ούτε ένα ευρώ από τη σύνταξή του, έζησε ένας 67χρονος Λαρισαίος - Ποια ήταν η αντίδραση του ΕΦΚΑ

Δύο πολύ δύσκολους μήνες χωρίς ούτε ένα ευρώ από τη σύνταξή του, πέρασε ένας 67χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος αν και πλημμυροπαθής δεν είδε την κυβερνητική δέσμευση για απαλλαγή από τις εισφορές να γίνεται πράξη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η επιχείρηση επίπλων που διατηρούσε στη Λάρισα καταστράφηκε από την πλημμύρα, ο ίδιος έκανε τα χαρτιά του για τη σύνταξη όμως λόγω οφειλών ασφαλιστικών εισφορών τους δύο τελευταίους μήνες δεν είδε ούτε ένα ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Το θέμα είχε αναδείξει την περασμένη εβδομάδα μιλώντας στο OPEN ο Λαρισαίος βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης, ενώ σήμερα, όπως τονίστηκε στην ίδια πρωινή εκπομπή του καναλιού, υπήρξε νέα επικοινωνία από τον ΕΚΦΑ για να διευκρινιστεί πως εσφαλμένα ο 67χρονος δεν έλαβε τη σύνταξή του για δύο μήνες λόγω «λάθους τεχνικής λεπτομέρειας» και πως θα υπάρξει ενδιάμεση πληρωμή.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

American Space / Corfu Tech Lab
Κέρκυρα: Καταγγελίες εκπαιδευτικών για εμπλοκή των ΗΠΑ στα σχολεία μέσω του "American Space"
Σκληρή ανακοίνωση κατά των δράσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας που στοχεύουν μαθητές στην Κέρκυρα
Κέρκυρα: Καταγγελίες εκπαιδευτικών για εμπλοκή των ΗΠΑ στα σχολεία μέσω του "American Space"