Τροχαίο στη Λαμία: Οδηγός παρέσυρε 18χρονη – Δέχτηκε επίθεση από τους συγγενείς της
Στο νοσοκομείο η 18χρονη αλλά και ο οδηγός

Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη στην Λαμία χθες το βράδυ (29/08), όταν ένα ΙΧ παρέσυρε 18χρονη και οι συγγενείς της χτύπησαν βάναυσα τον οδηγό. Μάλιστα επιτέθηκαν λεκτικά και στους άντρες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, o 58χρονος οδηγός γλίτωσε μετά την επέμβαση της αστυνομίας και ενώ δέχτηκε άγριο κυνηγητό και χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Του έσκισαν μάλιστα και τα ρούχα που φορούσε.

Μετά το επεισόδιο έγιναν δύο προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν καταδιωκτικές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα η νεαρή, που φέρεται να πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο, σύμφωνα με τον οδηγό – που ευτυχώς δεν έτρεχε – και τους γείτονες που είδαν τη σκηνή, είχε χτυπήσει στο πόδι και διακομίστηκε με το ασθενοφόρο για πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο οδηγός κατέφυγε στο Νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες εξαιτίας των χτυπημάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos
Σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας στα Χανιά: Αύριο η απολογία καθηγητή
Απολογείται αύριο ο καθηγητής μουσικής που κακοποιούσε 14χρονη μαθήτρια: Αίτημα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας στα Χανιά: Αύριο η απολογία καθηγητή