astinomia
51χρονος μαχαίρωσε στο αμάξι της 63χρονη γυναίκα - Άνοιξε την πόρτα και της επιτέθηκε

Τον τρόμο έζησε μια 63χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση από έναν 51χρονο σήμερα το πρωί στα Πατήσια και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων. Ο 51χρονος άνοιξε την πόρτα του αυτοκίνητου και τραυμάτισε με μαχαίρι την 63χρονο οδηγό του οχήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπό του και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθέατρο
Για το δημόσιο διάλογο για την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα ΑΕΙ
«Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ορίζεται ως μια αλυσίδα εξεταστικών σταθμών με μοναδικό στόχο την είσοδο στο πανεπιστήμιο»
Για το δημόσιο διάλογο για την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα ΑΕΙ
παναγο
Παναγόπουλος: «Με έκαναν βορά επί εννέα ημέρες χωρίς να ξέρω το γιατί» - «Άλλο η ΠΑΣΚΕ, άλλο το ΠΑΣΟΚ»
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Γιάννης Παναγόπουλος για την υπόθεση των προγραμμάτων κατάρτισης της ΓΣΕΕ
Παναγόπουλος: «Με έκαναν βορά επί εννέα ημέρες χωρίς να ξέρω το γιατί» - «Άλλο η ΠΑΣΚΕ, άλλο το ΠΑΣΟΚ»
καταιγίδα, κακοκαιρία, έκτακτο δελτίου καιρού από την ΕΜΥ
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες - Τι ώρα θα βρέξει στην Αττική
Επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες - Τι ώρα θα βρέξει στην Αττική