ΕΚΑΒ
INTIME NEWS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για βαριά κατάγματα στα κάτω άκρα του νεαρού

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, 23χρονος άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος πολυκατοικίας δευτέρου ορόφου στο κέντρο της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr, το περιστατικό έγινε επί της οδού Ηρών Πολυτεχνείου στο ύψος του ΑΤΑ. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες και έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση καθώς έσπευσε στο σημείο και διερευνά τα αίτια της πτώσης, ενώ ο νεαρός παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για βαριά κατάγματα στα κάτω άκρα του νεαρού, ενώ θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για τυχόν άλλους τραυματισμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα