Καταγγελία στη Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός 10χρονης στο κολυμβητήριο – Δεν υπήρχε γιατρός
Για το θέμα είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα

Η μητέρα μιας 10χρονης αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης κατήγγειλε έναν τραυματισμό που είχε η ανήλικη την Τρίτη (02/04) στην εσωτερική πισίνα του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα στον ρ/σ ΕΡΤ3, δεν υπήρχε γιατρός ή νοσηλευτής στον χώρο εκείνη την ώρα. Το 10χρονο κορίτσι τραυματίσθηκε στον μηρό από σπασμένο πλακάκι της πισίνας και χρειάστηκε να μεταβεί σε γειτονική κλινική, όπου τοποθετήθηκαν επτά ράμματα στο τραυματισμένο πόδι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα. Παράλληλα, όπως προκύπτει από άλλες πηγές, θα εκτελεσθούν εργασίες επιδιόρθωσης στις πισίνες του Ποσειδωνίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου μεταβάλλει το πρόγραμμα πληρωμών – Πώς διαμορφώνονται οι ημερομηνίες για μισθωτούς και μη μισθωτούς συνταξιούχους.
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου