Κινητοποιήσεις
Menelaos Myrillas / SOOC
Καταγγελία για την επίθεση σε φοιτητή της παράταξης Φοιτητική Πορεία από μέλος της ΑΡΑΣ

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε φοιτητής από μέλος της ΑΡΑΣ, όπως καταγγέλλουν φοιτητές της παράταξης Φοιτητική Πορεία.

Όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, το πρωί των φοιτητικών εκλογών γρονθοκοπήθηκε μέλος της παράταξης Φοιτητική Πορεία, στο ιστορικό – αρχαιολογικό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από την επίθεση προκλήθηκε αιμορραγία στο πρόσωπο του φοιτητή.

''Η Φοιτητική Πορεία καταγγέλλει απερίφραστα αυτήν την επίθεση. Οι ξυλοδαρμοί δεν έχουν σχέση με το φοιτητικό κίνημα, πολλώ δε μάλλον με την Αριστερά. Αυτή η επίθεση επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που καταγγέλθηκε αρχικά από εμάς: "...Δε μας προκαλεί καμία εντύπωση που τέτοιου τύπου πρακτικές ευδοκιμούν σε έναν χώρο που συγκροτείται βασικά με όρους οργανωτικούς, που έχει μετατρέψει ουκ ολίγες φορές τις σχολές σε ρινγκ, που διαρκώς εκτοξεύει απειλές, τραμπουκίζει και εκφυλίζει τόσο τους φοιτητικούς συλλόγους, όσο και την αριστερά. Γι’ αυτό ο χώρος αυτός καλύπτει αυτές τις συμπεριφορές από μέλη της ακριβώς γιατί έχει καλλιεργήσει και καλλιεργεί όλους τους όρους για την ευδοκίμησή τους...", τονίζουν ο.

Αναλυτικά η καταγγελία

Το πρωί των φοιτητικών εκλογών επέλεξε η ΑΡΑΣ να γρονθοκοπήσει μέλος της Φοιτητικής Πορείας στο Ιστορικο-Αρχαιολογικό ΑΠΘ. Αφορμή ήταν οι αναφορές σε κείμενο της Φοιτητικής Πορείας στις δημόσιες καταγγελίες που έχουν γίνει γιαΣΛΑΙΝΤ παραβιαστικές συμπεριφορές μελών και στελεχών των ΕΑΑΚ και της ΑΡΑΣ στην Κρήτη. 

Οι τραμπούκοι της ΑΡΑΣ δήλωσαν ότι δεν έχει δικαίωμα η Φοιτητική Πορεία όχι μόνο να τα λέει αυτά, αλλά και να παρεμβαίνει γενικά στο χώρο. Γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο το μέλος της Φοιτητικής Πορείας, οδηγώντας σε αιμορραγία και στον τραυματισμό του.

Η Φοιτητική Πορεία καταγγέλλει απερίφραστα αυτήν την επίθεση. Οι ξυλοδαρμοί δεν έχουν σχέση με το φοιτητικό κίνημα, πολλώ δε μάλλον με την Αριστερά. Αυτή η επίθεση επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που καταγγέλθηκε αρχικά από εμάς: "...Δε μας προκαλεί καμία εντύπωση που τέτοιου τύπου πρακτικές ευδοκιμούν σε έναν χώρο που συγκροτείται βασικά με όρους οργανωτικούς, που έχει μετατρέψει ουκ ολίγες φορές τις σχολές σε ρινγκ, που διαρκώς εκτοξεύει απειλές, τραμπουκίζει και εκφυλίζει τόσο τους φοιτητικούς συλλόγους, όσο και την αριστερά. Γι’ αυτό ο χώρος αυτός καλύπτει αυτές τις συμπεριφορές από μέλη της ακριβώς γιατί έχει καλλιεργήσει και καλλιεργεί όλους τους όρους για την ευδοκίμησή τους..."
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Φυσικός Βαρβακείου για το θέμα της Φυσικής των Πανελληνίων: Eάν ο Π. Πολάκης δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

patates.jpg
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη
«Όσοι έχουν υποκείμενα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης θα μπορούσαν να στραφούν σε τρόφιμα παρηγοριάς ως έναν τρόπο αυτοθεραπείας»
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη