δαπ 1
Αναιρέσεις Θεσσαλονίκης
Τι καταγγέλλουν φοιτητές για τη συμπεριφορά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Καταγγελίες φοιτητών εστάλησαν στο alfavita.gr σχετικά με προκλητικές συμπεριφορές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ ανακάλυψαν σφραγισμένα κλειστά ψηφοδέλτια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενώ παράλληλα φοιτητές της ΠΑΣΠ Καστοριάς καταγγέλλουν ότι με αφορμή ημερίδα, δημιουργήθηκε από τη ΔΑΠ μία πλατφόρμα εγγραφής, η οποία χρησιμοποιήθηκε για διαφημιστικούς λόγους της.

Σφραγισμένα κλειστά ψηφοδέλτια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ ανακάλυψαν σφραγισμένα κλειστά ψηφοδέλτια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Όπως αναφέρουν οι Αναιρέσεις Θεσσαλονίκης, πρόκειται για σημαντικό ζήτημα εν όψει μάλιστα και των φοιτητικών εκλογών στις 22 Μαΐου.

dap3
dap1
δαπ 1

Η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ

«Ως ΠΑΣΠ Καστοριάς είχαμε πάντα ως πρώτο μέλημα μας την εύρυθμη λειτουργία του Σύλλογου Φοιτητών Καστοριάς μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις και πάντα επιδιώκαμε την ενότητα ανάμεσα στις παρατάξεις, με μοναδικό σκοπό το καλό του Συλλόγου μας. Όμως θεωρούμε ότι όταν συμβαίνει κάποια σοβαρή παρατυπία εσωτερικά του συλλόγου, αυτή πρέπει να διαδίδεται προς τους φοιτητές.

Πριν από περίπου ένα μήνα πραγματοποιήθηκε μία ημερίδα digital marketing στο πανεπιστήμιο, από τον Συλλόγου Φοιτητών και υπό την αιγίδα του οικονομικού επιμελητηρίου Καστοριάς. Αυτή η εκδήλωση ήταν μία ιδέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εννοείται ότι ως ΠΑΣΠ ανταποκριθήκαμε θετικά καθώς όπως προείπαμε βασικός μας στόχος είναι ο φοιτητικός σύλλογος και το πανεπιστήμιο. Η ΔΑΠ δημιούργησε μια ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στην ημερίδα με σκοπό να αποσταλούν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης μετά το τέλος της εκδήλωσης. Στα δεδομένα της φόρμας αυτής είχε πρόσβαση μόνο η ΔΑΠ και κανένας άλλος από το Δ.Σ. Με μεγάλη μας λύπη παρατηρήσαμε ότι αντί για βεβαιώσεις, οι φοιτητές ενοχλήθηκαν με διάφορα διαφημιστικά μηνύματα είτε με email είτε τηλεφωνικά.

Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν τον σύλλογο προς ιδίαν όφελος και πιστεύουμε πως αυτές οι πράξεις πρέπει να γίνουν γνωστές στους φοιτητές. Καταδικάζουμε σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο περιστατικό διαρροής προσωπικών δεδομένων, καθώς πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί έκονομη πράξη, είναι κατά της ιδαιολογίας της παράταξης μας και της εύρυθης λειτουργίας του πανεπιστημίου.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_0.jpg
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά
Στη δοκιμή συμμετείχαν 41 υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα (27 γυναίκες και 14 άνδρες) για μια περίοδο 8 εβδομάδων
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά