attiko-nosokomeio
«Δεν έχει τίποτα με το «φίλο» Άδωνι Γεωργιάδη και την πολιτική της κυβέρνησης για αυτό και μπορεί ωραιότατα να διαπομπεύει τους υγειονομικούς!»

«Ο βουλευτής της ΝΔ Καλλιάνος, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν και μετά τον θάνατο του πατέρα του, εκτοξεύει λάσπη και απειλές ενάντια στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του  νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και ιδιαίτερα στην Αγγειοχειρουργική κλινική» επισημαίνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν.

«Ενώ έχει ψηφίσει τα μέτρα ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος υγείας απειλεί ευθέως γιατρούς και νοσηλευτές, καλώντας εμμέσως ακόμα και σε βιαιοπραγίες (;) σε βάρος του υγειονομικού προσωπικού, στρέφοντας την οργή του κόσμου για την δυσλειτουργία του ΕΣΥ απέναντι στους υγειονομικούς και όχι στην πολιτική των κυβερνήσεων που το οδήγησαν εδώ» προσθέτουν σε ανακοίνωσή τους.

«Έσπευσε άλλωστε να δηλώσει ότι δεν έχει τίποτα με το «φίλο» Άδωνι Γεωργιάδη και την πολιτική της κυβέρνησης για αυτό και μπορεί ωραιότατα να διαπομπεύει τους υγειονομικούς!» συμπληρώνουν.

«Όταν διεκδικούσαμε να αυξηθούν οι ΜΕΘ-ΜΑΦ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και καταγγέλλαμε πως σε δεκάδες νοσοκομεία της χώρας (όχι στο Αττικό -κατ’ εξαίρεση) υπάρχουν δεκάδες ασθενείς καθημερινά που περιμένουν διασωληνωμένοι σε κοινό θάλαμο αναζητώντας κλίνη ΜΕΘ ανά τη χώρα ο ίδιος ο βουλευτής Καλλιάνος μας απαντούσαν πως “δεν υπάρχει ασθενής που να μένει εκτός ΜΕΘ”» καταλήγουν.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Αττικόν «Αναγέννηση»

Οι δηλώσεις Καλλιάνου είναι  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ  και οι απειλές θα πέσουν στο κενό

Δεν έχουμε τοποθετηθεί εδώ και καιρό για την υπόθεση του πατέρα βουλευτή της ΝΔ από σεβασμό στον ασθενή. Πέρα από τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο περιβάλλον του θανόντα, ήρθε η ώρα όμως να το κάνουμε γιατί παρακολουθούμε αυτές τις μέρες την εκμετάλλευση -σε δημόσια θέα - της απώλειας ενός ακόμα συνανθρώπου μας.

Ο βουλευτής της ΝΔ Καλλιάνος, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν και μετά τον θάνατο του πατέρα του, εκτοξεύει λάσπη και απειλές ενάντια στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του  νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και ιδιαίτερα στην Αγγειοχειρουργική κλινική.

Ενώ έχει ψηφίσει τα μέτρα ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος υγείας απειλεί ευθέως γιατρούς και νοσηλευτές («δεν έχουν φανταστεί τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδελφό μου»), καλώντας εμμέσως ακόμα και σε βιαιοπραγίες (;) σε βάρος του υγειονομικού προσωπικού, στρέφοντας την οργή του κόσμου για την δυσλειτουργία του ΕΣΥ απέναντι στους υγειονομικούς και όχι στην πολιτική των κυβερνήσεων που το οδήγησαν εδώ. Έσπευσε άλλωστε να δηλώσει ότι δεν έχει τίποτα με το «φίλο» Άδωνι Γεωργιάδη και την πολιτική της κυβέρνησης για αυτό και μπορεί ωραιότατα να διαπομπεύει τους υγειονομικούς!

Για να εξηγούμαστε: Στο Αττικό νοσοκομείο μετά από κάθε εφημερία υπάρχουν 70-80 άρρωστοι σε ράντζα και φορεία και δεν μπορεί να υπάρχει “ιδιαίτερη” νοσηλευτική φροντίδα όταν σε πτέρυγα 40 ασθενών, με σοβαρά προβλήματα υγείας, υπάρχουν δύο νοσηλευτές στη βάρδια.

Όταν διεκδικούσαμε να αυξηθούν οι ΜΕΘ-ΜΑΦ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και καταγγέλλαμε πως σε δεκάδες νοσοκομεία της χώρας (όχι στο Αττικό -κατ’ εξαίρεση) υπάρχουν δεκάδες ασθενείς καθημερινά που περιμένουν διασωληνωμένοι σε κοινό θάλαμο αναζητώντας κλίνη ΜΕΘ ανά τη χώρα ο ίδιος ο βουλευτής Καλλιάνος μας απαντούσαν πως “δεν υπάρχει ασθενής που να μένει εκτός ΜΕΘ”. Αποκορύφωμα αυτής της εγκληματικής πολιτικής ήταν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της χώρας και προέδρου το κόμματος που ανήκει ο κ. Καλλιάνος που έλεγε επισήμως στη Βουλή πως «Δεν έχουμε ενδείξεις για μεγαλύτερη θνησιμότητα στους ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις μονάδες εντατικής».

Η ευαισθησία των υγειονομικών δε αρχίζει και τελειώνει όταν έρχεται αντιμέτωπο με τα προβλήματα κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο.  Δεν είναι αυτός ο δικός μας κόσμος. Οι υγειονομικοί και το κίνημα τους είναι μαζί με το λαό στον αγώνα για δωρεάν υγεία. Εχθρούς έχουν μόνο την πολιτική που θέλει να τα διαλύσει και να τα κάνει αγορά για «πελάτες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικός
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κενά αναπληρωτών – Ανεπαρκείς οι προσλήψεις στην Α΄ φάση του 2025;
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με σοβαρά κενά και «αμφισβητούμενες» τοποθετήσεις - Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κενά αναπληρωτών – Ανεπαρκείς οι προσλήψεις στην Α΄ φάση του 2025;
μουσείο
Εκπαιδευτικοί: Κάρτα ελεύθερης εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους – Πλήρης οδηγός έκδοσης
Όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί μπορούν πλέον να αποκτήσουν τριετή κάρτα ελεύθερης εισόδου σε κρατικά μουσεία και αρχαιολογικούς...
Εκπαιδευτικοί: Κάρτα ελεύθερης εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους – Πλήρης οδηγός έκδοσης