Κοινωνία

Λάρισα: 38χρονος απειλούσε τη μητέρα του με φιάλη προπανίου – «Θα σε κάψω»

elas-peripoliko
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνελήφθη ο 38χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Στιγμές τρόμου έζησε μια μητέρα χθες το βράδυ στη Λάρισα, καθώς ο 38χρονος γιος της, την απείλησε ότι θα την κάψει με φιάλη προπανίου.

Όπως ανέφερε το Action 24, όλα έγιναν στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι στη Λάρισα, όπου ο 38χρονος πήγε να ανοίξει τη φιάλη προπανίου, απειλώντας πως θα κάψει τη μητέρα του.

Μετά την κλήση της ΕΛΑΣ, στο σημείο έφτασε περιπολικό με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας να ρωτούν τη μητέρα εάν θέλει να μεταβεί στο νοσοκομείο, για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο 38χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, συνελήφθη και αναμένεται να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία