elas-peripoliko
Συνελήφθη ο 38χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Στιγμές τρόμου έζησε μια μητέρα χθες το βράδυ στη Λάρισα, καθώς ο 38χρονος γιος της, την απείλησε ότι θα την κάψει με φιάλη προπανίου.

Όπως ανέφερε το Action 24, όλα έγιναν στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι στη Λάρισα, όπου ο 38χρονος πήγε να ανοίξει τη φιάλη προπανίου, απειλώντας πως θα κάψει τη μητέρα του.

Μετά την κλήση της ΕΛΑΣ, στο σημείο έφτασε περιπολικό με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας να ρωτούν τη μητέρα εάν θέλει να μεταβεί στο νοσοκομείο, για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο 38χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, συνελήφθη και αναμένεται να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες υποβολής αίτησης για την κάλυψη 125 θέσεων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις