ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ
Αντιμέτωπα με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στην Ηλιούπολη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου νεκροί μία γυναίκα 60 ετών καθώς και ο γιος της, περίπου 36 ετών.

Συναγερμός σήμανε χθες βράδυ στην Ηλιούπολη καθώς μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους.

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κληθεί κλειδαράς και οι αστυνομικοί να βρεθούν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορείς γύρω στις 21.40 ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ ότι υπήρχε υπόνοια θανάτου, λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Γείτονες ανέφεραν στους άνδρες της Αστυνομίας ότι πριν από μερικές ημέρες άκουσαν διπλό κρότο που έμοιαζε με πυροβολισμούς, αλλά κανείς τότε από την γειτονιά δεν απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές. Η μητέρα και ο γιος έφεραν θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι, από το ίδιο πυροβόλο όπλο, ενώ σημειώνεται ότι ο 36χρονος το τελευταίο διάστημα είχε έντονους καβγάδες με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και η μητέρα σε μια καρέκλα, ενώ σε διαφορετικό δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεράσιμος Σιάσος στο Φόρουμ των Δελφών
DELPHI FORUM - ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Το ΕΚΠΑ σχεδίασε και η Πολιτεία υλοποίησε το σπουδαιότερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακής νόσου
3 εκατομμύρια πολίτες εχουν ήδη συμμετοχή στο προγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και συνολικά 6 εκατομ. σε όλα τα προγράμματα
DELPHI FORUM - ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Το ΕΚΠΑ σχεδίασε και η Πολιτεία υλοποίησε το σπουδαιότερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακής νόσου