Σοκ στο Βόλο: Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της
Από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προέκυψε ότι το παιδί έχει βιασθεί, ενώ ο καταγγελλόμενος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και αποδίδει τις κατηγορίες της πρώην νύφης του σε λόγους αντεκδίκησης

Σε μια σοβαρή καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ενός 4χρονου αγοριού προχώρησε μια μητέρα στο Βόλο.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε αρχές Ιανουαρίου του 2024, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του 66χρονου πρώην πεθερού της η μητέρα του παιδιού, που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα του 4χρονου.

Από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προέκυψε ότι το παιδί έχει βιασθεί, ενώ ο καταγγελλόμενος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και αποδίδει τις κατηγορίες της πρώην νύφης του σε λόγους αντεκδίκησης.

Για την υπόθεση έχει επιληφθεί η Αστυνομία μετά από εισαγγελική παραγγελία, καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική, προκειμένου να διερευνηθούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, σύμφωνα με πληροφορίες του Ταχυδρόμου, ο 66χρονος κλήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτος για την τέλεση σεξουαλικών εγκλημάτων.

Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο 66χρονος είναι βιασμός ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, για την υπόθεση έχουν καταθέσει στις αρχές ο πατέρας του παιδιού όσο και η μητέρα του 4χρονου που κατέθεσε τη μήνυση και μία φίλη της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο μικρούλης, εκτός από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε στη Λάρισα, παρακολουθήθηκε από ψυχολόγο και έγιναν διάφορα ψυχοτεχνικά τεστ, όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Σε διαδικασία διαζυγίου οι γονείς του 4χρονου

Όπως προαναφέρθηκε οι γονείς του 4χρονου βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου. Ο μικρούλης, με δικαστική απόφαση, διατηρεί σχέσεις και μοιράζεται αρκετό χρόνο με τον πατέρα του, ενώ διαμένει με τη μητέρα του.

Η 41χρονη στη μηνυτήρια αναφορά της καταγγέλλει πως το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο σπίτι, στο οποίο διαμένουν ο πατέρας του παιδιού με τους γονείς του.

Τέλος, επισημαίνεται πως οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως η προανάκριση ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες και πως είναι θέμα χρόνου ο Εισαγγελέας έχοντας λάβει όλο το προανακριτικό υλικό να αποφανθεί, αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο δικαστήριο ή όχι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-1024x585.jpg
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
Πανελλαδικές: Μέχρι πότε οι εξετάσεις και τα παρελκόμενά τους θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας; Γιατί ψάχνουμε τις...
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
εοφ
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
«Επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων», λέει ο ΕΟΦ - Ποιο είναι
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»