Σύντομη μεταβολή του καιρού θα έχουμε απο την Κυριακή το μεσημέρι, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, επισημαίνοντας τις αυξημένες βροχές, αλλά και τους ενισχυμένους ανέμους 7-8 μποφόρ, με αποτέλεσμα να πέσει και η θερμοκρασία.
Πού θα βρέξει
Συγκεκριμένα, βροχές θα σημειωθούν πρώτα προς τα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα και προς το βράδυ και στην περιοχή της Θεσσαλίας, της δυτικής Στερεάς, της Εύβοιας αλλά και της ανατολικής Πελοποννήσου.
Παράλληλα, οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και σταδιακά θα ενισχυθούν στο Αιγαίο προσεγγίζοντας εντάσεις κοντά στα 6-7 μποφόρ.
Ωστόσο, ο υδράργυρος επιμένει και σήμερα σε υψηλές τιμές, στους 27-29 βαθμούς Κελσίου.
Τι καιρό θα κάνει την εβδομάδα που έρχεται
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ δυνατούς βοριάδες μέσα στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στη συνέχεια όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και πάλι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom