Ελένη Τοπαλούδη
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Δυστυχώς δεν θα είναι και το τελευταίο θύμα η Κυριακή και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη»

Σοκάρουν οι δηλώσεις των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με την γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων, όπου και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε στην ΕΡΤ για τη νέα γυναικοκτονία συγκλόνισε με τα λόγια του. «Δυστυχώς δεν θα είναι και το τελευταίο θύμα η Κυριακή και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, ακόμα πιο φρικιαστική ενδεχομένως».

Μάλιστα, δήλωσε ότι αντίστοιχη αντιμετώπιση από τους αστυνομικούς είχε αντιμετωπίσει η κόρη του τον Νοέμβριο του 2017 ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της, όταν είχε καταγγείλει τον βιασμό της.

«Είχε γίνει βιασμός της Ελένης μας και πήγε το κορίτσι μας, μετά από μερικές μέρες, βρήκε το σθένος 20 χρόνων να πάει στο αστυνομικό τμήμα με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της για να καταγγείλει το συμβάν, γιατί υπήρχε και ένα βίντεο και ο αστυνομικός που ήταν υπηρεσία εκείνη την ημέρα είπαν στο κορίτσι μας «πήγαινε να βρεις το βίντεο, πήγαινε να βρεις τα αποδεικτικά στοιχεία και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία και τη μήνυση».

Και αναρωτιέται «Εάν ήταν το δικό τους το παιδί έτσι θα το έδιωχναν;».

«Το ακόμη χειρότερο ότι μετά από το περιστατικό του βιασμού του παιδιού μας, όταν έγινε η δολοφονία στην ανακρίτρια της Ρόδου, αυτοί οι δύο συγκεκριμένοι, να μην τους χαρακτηρίσω αστυνομικούς, πήγαν αυτοβούλως, χωρίς να τους καλέσει κανένας, να δώσουν κατάθεση για το περσινό συμβάν. Είχαν δηλαδή τη φωλιά τους λερωμένη και η ανακρίτρια έδωσε εντολή και επιλήφθηκε του περιστατικού του περσινού τότε του 2017, το τμήμα των Αδιάφθορων. Το τμήμα αυτό των Εσωτερικών Υποθέσεων. Εγώ θα το ονομάσω διαφορετικά. Το τμήμα της κολυμβήθρας του Σιλωάμ που πήγε και τους έβγαλε λευκές περιστερές».

«Εύχομαι να μη συμβεί το ίδιο και σε αυτό το συμβάν με την Κυριακή, που να συλλυπηθώ τους γονείς και να τους ευχηθώ τεράστια και πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για τον Γολγοθά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, για τον ισόβιο ψυχικό τους θάνατο» τονίζει.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαρια ευθυμίου
Δείτε την διάλεξη της καθηγήτριας Μαρία Ευθυμίου: Τροφή, μία σημαντική παράμετρος της Παγκόσμιας Ιστορίας
Δείτε την εγνωσμένου κύρους καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου στη διάλεξή της με θέμα «Τροφή, μία σημαντική παράμετρος της Παγκόσμιας Ιστορίας»
Δείτε την διάλεξη της καθηγήτριας Μαρία Ευθυμίου: Τροφή, μία σημαντική παράμετρος της Παγκόσμιας Ιστορίας
gata
Γάτα σε οίστρο: Όσα πρέπει να ξέρετε
Όταν τα νιαουρίσματα γίνονται πιο έντονα και συνεχόμενα, ειδικά μέσα στη νύχτα, τότε είναι πολύ πιθανό η γάτα σας να βρίσκεται σε οίστρο.
Γάτα σε οίστρο: Όσα πρέπει να ξέρετε