κολωνός
«Η εγγονή μου είναι σε άθλια κατάσταση, φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό της»

Εξοργιστικά είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, μετά την πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του Ηλία Μίχου.

Η γιαγιά του ανήλικου παιδιού ξέσπασε στον Alpha για την κατάσταση και ζητά την αθώωση της μάνας, για την οποία η Εισαγγελέας ήταν κόλαφος στην αγόρευσή της, ζητώντας την πλήρη ενοχή της.

«Λυπάμαι πολύ για την κυρία εισαγγελέα, μας προκάλεσε πολύ πόνο, να ακυρώσει την πρόταση, να βγάλει τη μάνα, είναι αθώα. Τον πόνο που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα. Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει τη μάνα;», λέει αρχικά σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

«Το παιδί δεν το πιστέψανε; αυτά που είπε; τα έκανε μόνο του ένα 12χρονο παιδί; Τίποτα δεν έκανε; Η μάνα τα έκανε; Η μάνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το τέρας τα έκανε. Αυτός. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη, να μιλήσουν όλοι, να βγει η μάνα από μέσα.

Το λέω δυνατά και το φωνάζω με την ψυχή μου, τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους. Δεν έκανε τίποτα, αν δεν ήταν καλή μάνα δεν θα την θέλανε», ξεσπάει και τονίζει, «Είμαι πεθερά της και την έχω από 17 χρονών στα χέρια μου. Αδύνατον να έκανε κάτι τέτοιο, μαζί τα μεγαλώναμε τα παιδιά. Η εγγονή μου είναι σε άθλια κατάσταση, φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό της».

«Η διαμαρτυρία γίνεται για μας, ότι μας πιστεύουν, ότι η μάνα είναι αθώα και να αφήσουν τη μάνα ελεύθερη να μαζέψει τα παιδιά της. Είναι αμαρτία, τα παιδιά κινδυνεύουν. Δεν γίνεται να πληρώνουν οι αθώοι και οι ένοχοι να είναι έξω. Έχω βιώσει πάρα πολύ πόνο και βιώνω και πόνο των παιδιών, πού να ακουμπήσουν να πουν τον πόνο τους», λέει κλείνοντας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ξυμ
Μανουρά στη δίκη για την έκρηξη στους Αμπελοκήπους: «Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη, δεν χαραμίζω την ελευθερία μου»
έκρηξης, έδωσε το στίγμα της υπερασπιστικής της γραμμής με την έναρξη της διαδικασίας. Ξεκαθάρισε πως αναλαμβάνει πλήρως την πολιτική ευθύνη των...
Μανουρά στη δίκη για την έκρηξη στους Αμπελοκήπους: «Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη, δεν χαραμίζω την ελευθερία μου»
ζωση
Στο πλευρό της Ζωσιμαίας Σχολής οι εκπαιδευτικοί στα Ιωάννινα: «Όχι» σε απογευματινή βάρδια και συστέγαση
Αβεβαιότητα στη Ζωσιμαία Σχολή: Η ΕΛΜΕ καλεί τους φορείς να δώσουν λύση για την αναστολή λειτουργίας
Στο πλευρό της Ζωσιμαίας Σχολής οι εκπαιδευτικοί στα Ιωάννινα: «Όχι» σε απογευματινή βάρδια και συστέγαση