Μητέρα 12χρονης - Κολωνός
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Για τον Ηλία Μίχο ζήτησε να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η εισαγγελέας της έδρας, πρότεινε προς τους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, την ενοχή της μητέρας της 12χρονης, που είναι θύμα μαστροπείας.

Η εισαγγελική λειτουργός αποτιμώντας τα στοιχεία της διαδικασίας πρότεινε προς το δικαστήριο την ενοχή της κατηγορουμένης μητέρας για πορνογραφία και μαστροπεία.

Συγκεκριμένα η εισαγγελέας ζήτησε για τη μητέρα να κηρυχθεί ενοχή για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους.

Επίσης για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά., αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Ένοχος για μαστροπεία ο δεύτερος βασικός κατηγορούμενος

Ως προς τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλης» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Τέλος, ζητήθηκε η αθώωση του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Νωρίτερα η εισαγγελέας ζήτησε ο Ηλίας Μίχος να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και να κηρυχθεί ένοχος μόνο για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kleista sxoleia proaulio
Λαμία: Στο νοσοκομείο μαθητής- Tραυματίστηκε όταν επιχείρησε να πηδήξει τα κάγκελα σχολείου
Δύο πυροσβεστικά οχήματα και ισάριθμα ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας, με τους διασώστες να κόβουν τελικά μέρος...
Λαμία: Στο νοσοκομείο μαθητής- Tραυματίστηκε όταν επιχείρησε να πηδήξει τα κάγκελα σχολείου