Πολυχρονόπουλος
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Σε μηνύσεις προχώρησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Σε μηνύσεις κατά 15 ατόμων προχώρησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Η κριτική που έχει δεχθεί

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» αναφέρθηκε στην κριτική που έχει ασκηθεί για το σύστημα καταγραφής των ποσών, το οποίο δεν υπήρχε.

Ο Πολυχρονόπουλος απάντησε: «Δεν υπάρχει πλήρης εικόνα. Εμείς κάνουμε αλληλεγγύη κι όχι φιλανθρωπία, αυτό έχει τεράστια διαφορά. Υπάρχουν όμως οι λογαριασμοί που έμπαιναν τα χρήματα, εκεί έμπαιναν χρήματα. Στα κουτιά του ”Άλλου Ανθρώπου” δεν έμπαιναν χρήματα. Τα κουτιά που λένε ότι υπήρχαν στα μαγαζιά, εκεί έφερναν τρόφιμα».

Πώς κάλυπτε τα έξοδά του

«Αυτά τα έξοδα πάντα καλύπτονταν από τον ”Άλλο Άνθρωπο”. Εγώ ζω μέσα από τον ‘Άλλο Άνθρωπο” ακόμα και τα τσιγάρα μου τα έχω από τον ”Άλλο Άνθρωπο”», τόνισε ο Πολυχρονόπουλος.

Σχετικά με τις δράσεις αλληλεγγύης που έχει κάνει ο Πολυχρονόπουλος ξεκαθάρισε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι έχει έγγραφα κι ότι έχει και μάρτυρες, που το πιστοποιούν.

«Τον ”πνίγει” το δίκιο»

Ενώ για τα όσα έχουν αναφερθεί για μία πιθανή ενασχόληση του Κώστα Πολυχρονόπουλου με τυχερά παιχνίδια απάντησε: «Λεφτά του ”Άλλου Ανθρώπου” δεν έχω παίξει ούτε μισό λεπτό. Υπήρχαν άνθρωποι που μου έδιναν χρήματα για προσωπική μου χρήση, κι από αυτά τα χρήματα πολλά πήγαιναν στον ”Άλλο Άνθρωπο”».

Ενώ ο δικηγόρος του κ. Πολυχρονόπουλου σχολίασε: «Πρόκειται για μία κλασσική περίπτωση ανθρώπου που τον ”πνίγει” το δίκιο του. Γνωρίζει τις λεπτομέρειες αυτών των οποίων κατηγορείται, αλλά δεν μπορούμε να τις αποκαλύψουμε με αποτέλεσμα οι απαντήσεις του να ερμηνεύονται και με άλλο τρόπο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα