Κόλαση φωτιάς στο Σπαθοβούνι Κορινθίας – Ήχησε το 112, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Κοινωνία 0

Κρήτη: Νέο περιστατικό απάτης με θύμα έναν ηλικιωμένο - Του πήραν 65.000 ευρώ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τον έπεισαν να επενδύσει τα χρήματά του και να βγάλει δάνειο στο όνομά του ύψους 15.000 ευρώ

Ένα νέο περιστατικό απάτης σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα έναν ηλικιωμένο, που του απέσπασαν 65.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr ένας άντρας τηλεφώνησε στον ηλικιωμένο, του παρουσιάστηκε ως εργαζόμενος σε εταιρεία πετρελαιοειδών και τον έπεισε να επενδύσει τα χρήματά του τάζοντάς του μεγάλα κέρδη.

Ο επιτήδειος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος, ανέβασε το πιστωτικό όριο κάρτας του ηλικιωμένου, ενώ κατάφερε ακόμη να βγάλει και δάνειο στο όνομά του ύψους 15.000 ευρώ.

Ο απατεώνας φέρεται να έπειθε σταδιακά το θύμα να επενδύει ακόμη μεγαλύτερα ποσά, μέχρι που εξαφανίστηκε με τα χρήματα και ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την απάτη, προχωρώντας σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία