Κρήτη: Νέο περιστατικό απάτης με θύμα έναν ηλικιωμένο - Του πήραν 65.000 ευρώ
Τον έπεισαν να επενδύσει τα χρήματά του και να βγάλει δάνειο στο όνομά του ύψους 15.000 ευρώ

Ένα νέο περιστατικό απάτης σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα έναν ηλικιωμένο, που του απέσπασαν 65.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr ένας άντρας τηλεφώνησε στον ηλικιωμένο, του παρουσιάστηκε ως εργαζόμενος σε εταιρεία πετρελαιοειδών και τον έπεισε να επενδύσει τα χρήματά του τάζοντάς του μεγάλα κέρδη.

Ο επιτήδειος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος, ανέβασε το πιστωτικό όριο κάρτας του ηλικιωμένου, ενώ κατάφερε ακόμη να βγάλει και δάνειο στο όνομά του ύψους 15.000 ευρώ.

Ο απατεώνας φέρεται να έπειθε σταδιακά το θύμα να επενδύει ακόμη μεγαλύτερα ποσά, μέχρι που εξαφανίστηκε με τα χρήματα και ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την απάτη, προχωρώντας σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα