Κρήτη: Νέο περιστατικό απάτης με θύμα έναν ηλικιωμένο - Του πήραν 65.000 ευρώ
Τον έπεισαν να επενδύσει τα χρήματά του και να βγάλει δάνειο στο όνομά του ύψους 15.000 ευρώ

Ένα νέο περιστατικό απάτης σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα έναν ηλικιωμένο, που του απέσπασαν 65.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr ένας άντρας τηλεφώνησε στον ηλικιωμένο, του παρουσιάστηκε ως εργαζόμενος σε εταιρεία πετρελαιοειδών και τον έπεισε να επενδύσει τα χρήματά του τάζοντάς του μεγάλα κέρδη.

Ο επιτήδειος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος, ανέβασε το πιστωτικό όριο κάρτας του ηλικιωμένου, ενώ κατάφερε ακόμη να βγάλει και δάνειο στο όνομά του ύψους 15.000 ευρώ.

Ο απατεώνας φέρεται να έπειθε σταδιακά το θύμα να επενδύει ακόμη μεγαλύτερα ποσά, μέχρι που εξαφανίστηκε με τα χρήματα και ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την απάτη, προχωρώντας σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σαλάτα
Διατροφή vs Αλτσχάιμερ: Πώς η νηστεία και η κετογονική μπορεί να σώσουν μνήμη και εγκέφαλο
Δίαιτα για δυνατή μνήμη: Τι λένε οι επιστήμονες για τη διαλειμματική νηστεία και το Αλτσχάιμερ
Διατροφή vs Αλτσχάιμερ: Πώς η νηστεία και η κετογονική μπορεί να σώσουν μνήμη και εγκέφαλο