Ανακοινώθηκαν σήμερα, Δευτέρα, τα οριστικά αποτελέσματα της Πρόσκλησης για τους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

Κοινωνία 0

Πολυχρονόπουλος: Ποινική έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατά αυτού και συγγενών του

Πολυχρονόπουλος
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ζητήθηκε προκαταρκτική έρευνα για τη δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας αναφορικά με την ύποπτη δράση του δημιουργού της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος».

Η έρευνα

Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και συγγενικά του πρόσωπα σε λογαριασμούς τα κακουργήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος αλλά και της συνέργειας σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στο Τμήμα Προστασίας από Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας. Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να ζητηθούν κρίσιμα έγγραφα τόσο από τράπεζες για τις κινήσεις των λογαριασμών όσο και από στοιχηματικές εταιρείες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία