ξενοδοχείο
Το ξενοδοχείο που σε πληρώνει όταν βρέχει, επειδή χάλασαν οι διακοπές σου

Πόσες φορές έχει τύχει να κλείσεις διακοπές και, τελικά, να μην περάσεις καλά, επειδή έβρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών που υποτίθεται πως θα χαλάρωνες;

Στη Σιγκαπούρη βρέχει κατά μέσο όρο 171 ημέρες το χρόνο. Αλλά, σύμφωνα με το CNN, ένα ξενοδοχείο στην πόλη Lion αποφάσισε να αξιοποιήσει την κατάσταση αυτή, διασφαλίζοντας ότι η βροχή δεν θα χαλάσει τις διακοπές των επισκεπτών του.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο InterContinental® Singapore ξεκινά ένα νέο πακέτο που ονομάζεται “Rain Resist Bliss”, με το οποίο θα επιστρέφει το κόστος μιας διανυκτέρευσης στον επισκέπτη, αν μια από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του ακυρωθεί εξαιτίας της βροχής.

“Συζητούσα με μια παρέα φίλων για το ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο επίπεδο στα πολυτελή ταξίδια και ένας από αυτούς αστειεύτηκε ότι αυτό θα ήταν το να μπορείς να εγγυηθείς τον καλό καιρό”, λέει στο CNNi ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Andreas Kraemer. Από εκεί γεννήθηκε η ιδέα ενός πακέτου ασφάλισης βροχής.

Ωστόσο, υπάρχουν κριτήρια. Η InterContinental δεν πρόκειται να μοιράζει λεφτά κάθε φορά που βρέχει. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ξενοδοχείου, η αποζημίωση θα πραγματοποιείται όταν “η διάρκεια της βροχής υπερβαίνει αθροιστικά τα 120 λεπτά μέσα σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα 4 ωρών κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τη δύση του ηλίου”.

Το πακέτο, ισχύει, επίσης μόνο για άτομα που διαμένουν σε σουίτες, οι οποίες ξεκινούν από 850 SGD (633 $) τη βραδιά για τις junior σουίτες και από 4.500 SGD (3.349 $) για την προεδρική σουίτα.

Τα χρήματα θα επιστρέφονται με τη μορφή κουπονιού, το οποίο πρέπει να εξαργυρωθεί στο InterContinental Singapore εντός μιας εβδομάδας και το ποσό που λαμβάνει ο επισκέπτης θα ισοδυναμεί με μια διανυκτέρευση στην κατηγορία του δωματίου του.

Όσο για τις προτάσεις του Kraemer για δραστηριότητες τις βροχερές μέρες στη Σιγκαπούρη, περιλαμβάνουν την επίσκεψη στο Μουσείο Ασιατικών Πολιτισμών, την ξενάγηση στη Ζυθοποιία Tiger και τα ψώνια στο ιαπωνικό βιβλιοπωλείο Kinokuniya.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ξεκινήστε πιο γρήγορα απ'όλους στο goLearn - ΑΜΕΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - Επιλέξτε το με λιγα κλικ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Ανακοινώνεται αύριο η κατανομή 10.000 μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών – Τι προβλέπει το σχέδιο
Ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας για τη μεγαλύτερη φετινή φάση διορισμών
Ανακοινώνεται αύριο η κατανομή 10.000 μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών – Τι προβλέπει το σχέδιο
apple
Το "χρυσό" περίβλημα της Apple: Δώρο 24 καρατίων σε Τραμπ και δωρεές σε στρατιωτικές οργανώσεις στο Ισραήλ
Η Apple επενδύει δισεκατομμύρια, χαρίζει πανάκριβα δώρα σε αμφιλεγόμενους ηγέτες και παράλληλα στηρίζει μέσω δωρεών στρατιωτικές οργανώσεις στο Ισραήλ
Το "χρυσό" περίβλημα της Apple: Δώρο 24 καρατίων σε Τραμπ και δωρεές σε στρατιωτικές οργανώσεις στο Ισραήλ
Φωτιά στη Γαλλία
Φωτιά-μαμούθ στη Νότια Γαλλία: Η μεγαλύτερη πυρκαγιά από το 1949 – Μία νεκρή, χιλιάδες εκτοπισμένοι
Περισσότερα από 40.000 στρέμματα καμένα, δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα, 2.000 εκτοπισμένοι και μια γυναίκα νεκρή – Αγωνία για την εξέλιξη των μετώπων.
Φωτιά-μαμούθ στη Νότια Γαλλία: Η μεγαλύτερη πυρκαγιά από το 1949 – Μία νεκρή, χιλιάδες εκτοπισμένοι