coco mat ξενοδοχείο
Την παύση λειτουργίας του ξενοδοχείου Coco-Mat αποφάσισε το υπουργείο Τουρισμού

Σε άμεση παύση της λειτουργίας του ξενοδοχείου COCO MAT ATHENS BC προχωρά η υπηρεσία ελέγχου των τουριστικών καταλυμάτων της Αττικής (Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Αττικής).  
 
Η απόφαση της υπηρεσίας, ελήφθη κατόπιν ενημέρωσης από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, σχετικά με το υπ. αριθ. 15/2023 πρακτικό του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης, λόγω μερικής ανάκλησης της οικοδομικής άδειας του ξενοδοχείου (σκέψη 8 του ανωτέρω πρακτικού του ΣτΕ).

«Σημειώνεται ότι για την εν λόγω υπόθεση, το υπουργείο Τουρισμού είχε και στο παρελθόν δράσει εγκαίρως, διερευνώντας με σχετικό έγγραφο προς την ΥΔΟΜ του δήμου Αθηναίων, εάν είχε γίνει ανάκληση της οικοδομικής άδειας του εν λόγω καταλύματος, ως απόρροιας συμμόρφωσης του με το υπ. αριθμ. 11/2022 πρακτικό συνεδρίασης του ΣτΕ, αλλά ουδέποτε έλαβε απάντηση» αναφέρει το υπουργείο Τουρισμού σε ανακοίνωσή του.

Όπως επιπροσθέτως σημειώνεται στην ανακοίνωση, με το από 21/4/2023 έγγραφό της, η αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Αττικής, είχε αποστείλει προς το ξενοδοχείο κλήση σε παροχή εξηγήσεων, προκειμένου να διερευνήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είχε επέλθει μεταβολή των στοιχείων γνωστοποίησης του τουριστικού καταλύματος στο πληροφοριακό σύστημα notify business, κατόπιν της μεταβολής στην υπ. αριθμ 15/2017 άδεια δόμησης του, και δόθηκαν οι σχετικές εξηγήσεις σχετικά με τη λειτουργία του.

«Είναι σαφές ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού, είχαν από την πρώτη στιγμή άμεσα κινηθεί ως προς τη διερεύνηση της νόμιμης λειτουργίας του ξενοδοχείου, όπως υποχρεούνται βάση της κείμενης νομοθεσίας» καταλήγει το υπουργείο Τουρισμού στην ανακοίνωσή του. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

poreia
Εκδικητικές διώξεις φοιτητών
«Η υπόθεση ξεκίνησε την Τετάρτη 28 Μαρτίου, όταν ο πρόεδρος του Τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών, Αθανάσιος Τριανταφύλλου, έστειλε μέιλ σε μέλη του...
Εκδικητικές διώξεις φοιτητών
Παιδικός σταθμός
Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο μαθητή με το ζόρι - Θα διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό
Η δασκάλα του παιδιού το… κούρεψε, επειδή δεν της άρεσε το μήκος και το σχήμα του μαλλιού του παιδιού
Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο μαθητή με το ζόρι - Θα διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό