Έγκλημα στη Νίκαια
INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο στη μέση του δρόμου στη Νίκαια και αυτοκτόνησε

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το σοκαριστικό έγκλημα στη Νίκαια, κατά το οποίο ένας 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο στη Νίκαια, στην οδό Κυζίκου.

 Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έγινε στη μέση του δρόμου και η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:32. Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί θεωρούσε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμεναν ο γαμπρός του και η κόρη του.

Ο δράστης φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο τον γαμπρό του για το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, πριν από λίγες ημέρες και είχε μεταβεί στην Αθήνα, για να μείνει με το ζευγάρι.

Ως προς το έγκλημα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον περίμενε έξω από το πάρκινγκ, τον πυροβόλησε στο κεφάλι με μία σφαίρα και λίγα μέτρα πιο πέρα αυτοκτόνησε.

Το νέο περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του στις 24 Φεβρουαρίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκλογές
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;
Σε λιγότερο από δύο μήνες  διεξάγονται οι ευρωεκλογές και τα επιτελεία των κομμάτων ανεβάζουν στροφές, ανακοινώνουν υποψηφίους  και προετοιμάζονται...
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;