κορινθος
Πλούσια δράση στο διαδίκτυο ο 45χρονος παλαιοχριστιανός - Με ψευδώνυμο και προφίλ στα social media

Μπορεί να δηλώνει αρνητής της τεχνολογίας και του σύγχρονου πολιτισμού, όμως ο 45χρονος "παλαιοχριστιανός" της ορεινής Κορινθίας έχει να επιδείξει πλούσια δράση στο διαδίκτυο και τα social media.

Συγκεκριμένα ο 45χρονος που δηλώνει "παλαιοχριστιανός" και πλέον παραμένει υπό κράτηση, συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών αλλά πάνω από όλα, όπως γράφει, Ορθόδοξος Ρωμιός.
Με αναρτήσεις του λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει η αναπάντεχη θύελλα στη ζωή του 45χρονου και αποκαλυφθούν οι συνθήκες διαβίωσης του ιδίου και της οικογένειας του, αποκάλυπτε πτυχές του χαρακτήρα του και της δράσης του.

Διατηρούσε δικό του διαδικτυακό blog, και σελίδα στο Facebook, με τα ψευδώνυμα στα προφίλ του να είναι «Χάρος» ή «Βαρκάρης»,  γεμάτο κείμενα κατά του εμβολιασμού για τον Κορονοϊό και κανάλι στο youtube με συμβουλές για το τι χόρτα κάνουν τις καλές χορτόπιτες.

Με στολή παραλλαγής στην Ικαρία το 2016 καταγράφει τους μονολόγους του. Είναι η εποχή που έχει φύγει από σχολείο της Αθήνας όπου εργαζόταν ως μουσικός, ενώ δεν κρύβει την προτίμηση του στο κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με συγγενείς του, είναι η περίοδος που έρχεται σε καθημερινή βάση με μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων που τον επηρέασαν και τον έκαναν να αλλάξει την ζωή του.

Ο πατριάρχης της οικογένειας των"παλαιοχριστιανών σήμερα αναμένεται να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε από τον εισαγγελέα, ενώ θα γίνει και εξέταση DNA για το αν είναι δικά του τα παιδιά. Μάλιστα, η κόρη του έχει ένα μωρό, αλλά δεν απαντάει για την πατρότητά του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα