astinomia
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Ανατροπή με το σπίτι που φέρεται να έμενε ο δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία

Ανατροπή στην υπόθεση του μακελειού της Γλυφάδας, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν το σενάριο που ήθελε το σπίτι στα Νότια Προάστια, να έχει αποτελέσει το «μήλον της έριδος» μεταξύ του Αιγύπτιου επιστάτη και της οικογένειας Καρνέση.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την οικογένεια Καρνέση να έχει παραχωρήσει το σπίτι της οδού Τσιτσάνη για χρόνια στον Αιγύπτιο έμπιστό της και το τελευταίο διάστημα, μετά και από την απόλυσή του από την εταιρεία, να του ζητούν να το εκκενώσει.
 
Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από κανένα στοιχείο. Η ναυτιλιακή εταιρεία, απάντησε πως δεν της ανήκε το σπίτι και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ζητήσει την εκκένωσή του. Ο ίδιος ο μακελάρης, κατά το αμοκ του την ώρα που μπαίνει στην εταιρεία για να δολοφονήσει φέρεται -σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες- να μιλά για το σπίτι από το οποίο «τον βγάζουν έξω».

Κι όμως οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να βρήκαν απολύτως κανένα αποδεικτικό στοιχείο στο σπίτι στο οποίο φέρεται να έμενε ο Αιγύπτιος. Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «τα Νέα» και «το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπήρχε η εικόνα ότι ο Αιγύπτιος έμεινε από την Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα το πρωί στο σπίτι. Οι αστυνομικοί όμως διαπίστωσαν ότι το σπίτι δεν παρουσιάζει κανένας ίχνος πρόσφατης διαμονής εκεί.

Δεν υπήρχαν έπιπλα ή ρούχα, ενώ από τα προσωπικά αντικείμενα του δράστη, βρέθηκαν μόνο κάποια παλιά διαβατήρια. Έτσι η διαμάχη και τελικά το φονικό, ίσως να αφορά κάποιο άλλο σπίτι, το οποίο η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα.

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν

Ένα ακόμα περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι παρά το γεγονός που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές ότι ο δράστης είχε απολυθεί πριν έναν χρόνο, παίρνοντας παχυλή αποζημίωση 75.000 ευρώ, συνέχιζε να πηγαίνει πράγματα από τους Πεταλιούς στη Γλυφάδα και την Δέσποινα Καρνέση, κίνηση που δεν συνάδει με δύο μέρη σε σύγκρουση.

Παράλληλα η κάρτα του για το πάρκινγκ της εταιρείας, παρά την απόλυσή του, παραμένει ενεργοποιημένη. Η συνήθης πρακτική στις εταιρείες είναι ο υπάλληλος που απολύεται είτε να καλείται να την παραδώσει, είτε να του ακυρώνεται.

Τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού, ενώ η διαμάχη μεταξύ της οικογένειας Καρνέση είχε ήδη ξεκινήσει και ο δράστης φέρεται να παίρνει το μέρος του Σπύρου Καρνέση, παράλληλα κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο, μαζί με την οικογένεια Καρνέση, τη Δέσποινα, τη Μαρία και τον Αντώνη Βλασσάκη, δύο δηλαδή εκ των θυμάτων του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pistopoiisi agglikwn
Πιστοποίηση Αγγλικών ΑΣΕΠ επιπέδου C2: Ποιο είναι το πιο εύκολο στην Ελλάδα
Το πιο εύκολο online Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Β2,C1,C2 στην Ελλάδα είναι αυτό που προωθεί η goLearn με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και πλήρη...
Πιστοποίηση Αγγλικών ΑΣΕΠ επιπέδου C2: Ποιο είναι το πιο εύκολο στην Ελλάδα
γονείς
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις Άδειες Παρακολούθησης Σχολικής Επίδοσης Τέκνου
Η άδεια χορηγείται στο γονέα−υπάλληλο ανεξάρτητα από το αν ο άλλος γονέας εργάζεται ή όχι
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις Άδειες Παρακολούθησης Σχολικής Επίδοσης Τέκνου
alfavita_logo
Το alfavita συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ
24ωρη απεργία προκήρυξαν για σήμερα οι Ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ
Το alfavita συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ