dolofonia_glyfada
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μακελειό που σημειώθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα

Όλο και περισσότερα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το μακελειό σε ναυτιλιακή της Γλυφάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης σκότωσε τρία άτομα και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι λογαριασμοί του δράστη

Ο Αιγύπτιος που εργαζόταν για δεκαετίες ως επιστάτης, φαίνεται πως αν μη τι άλλο ήταν ένας άνθρωπος πολύ έμπιστος για την οικογένεια Καρνέση, με πολλά ερωτήματα να έχουν γεννηθεί από το μακελειό και μετά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το LiveNews, ο Αιγύπτιος είχε λογαριασμούς στην Ελλάδα και την Ελβετία από τους οποίους πέρασαν εξαιρετικά μεγάλα ποσά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LiveNews, ο δράστης είχε λογαριασμό στην Ελβετία μαζί με την αδελφή του από τον οποίο πέρασε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Σήμερα ο λογαριασμός είναι περιορισμένος και μέσα έχει περίπου 1.500 ευρώ. Σημειώνεται ότι στην ίδια τράπεζα, η οικογένεια Καρνέση διατηρούσε εταιρικούς λογαριασμούς με εκατομμύρια.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, αναμένεται να δείξει, τι έγιναν τα χρήματα που διακινήθηκαν μέσω του ελβετικού λογαριασμού του δράστη.

Όσο τώρα για τον λογαριασμό του στην Ελλάδα, σε ελληνική τράπεζα, εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν μέσα 500.000 ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Πανεπιστήμια: «Πράσινο φως» για δημόσιους υπαλλήλους και ένστολους να μπουν στις αίθουσες
Διδασκαλία στα ΑΕΙ και από δημόσιους λειτουργούς – Τι αλλάζει με τη νέα ρύθμιση
Πανεπιστήμια: «Πράσινο φως» για δημόσιους υπαλλήλους και ένστολους να μπουν στις αίθουσες
Ζαχαράκη
Δεκτό το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση από την Επιτροπή – Στην Ολομέλεια για ψήφιση στις 26 Μαρτίου
Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 26 Μαρτίου, όπου και θα κριθεί η τελική του...
Δεκτό το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση από την Επιτροπή – Στην Ολομέλεια για ψήφιση στις 26 Μαρτίου
oykrania_poutin2
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση
Η χρήση συνδυασμένων επιθέσεων δείχνει μια στρατηγική κλιμάκωσης που στοχεύει τόσο σε υποδομές όσο και στο ηθικό του πληθυσμού.
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση