Πάρος

Δημοφιλείς προορισμοί και για την κρουαζιέρα αναδεικνύονται η Πάρος, η Μήλος και ειδικά στους Γάλλους η Τήνος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν μέχρι τώρα γνωστά για το 2024.

Συγκεκριμένα, στην Πάρο η έναρξη αναμένεται για τον προσεχή Μάιο με πρώτη προσέγγιση του «Crystal Serenity» στις 10/5 και τελευταία του «Explora I» στις 26 Σεπτεμβρίου. Συνολικά προβλέπονται 16 προσεγγίσεις από τα πλοία των εταιριών «Azamara», «Crystal Cruises», «Explora», «Norwegian Cruises Lines», «Seabourn» και «Silver Sea».

Η Μήλος θα έχει διευρυμένη περίοδο με έναρξη στις 12 Απριλίου και τελευταία προσέγγιση στις 11 Οκτωβρίου με δρομολόγια των εταιριών «Celestial Cruises», «Seabourn» και «Silver Sea».

Τα δύο νησιά έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της και η γαλλική Ponant, που δημοσίευσε το πλήρες πρόγραμμά της για του χρόνου με το πανέμορφο ιστιοφόρο Le Ponant να ξεχωρίζει αφού θα εγκατασταθεί στο Αιγαίο με βάση το Λαύριο για 2 μήνες με 8 προσεγγίσεις στην Τήνο από 3/6 έως 22/7, ενώ στα νερά του Αιγαίου θα επιστρέψει και το L’ Austral μετά από αρκετά χρόνια.

Οι αφίξεις όπως κάθε χρόνο θα αυξηθούν λόγω των πολλών ναυλώσεων, που έχει όλος ο στόλος της εταιρείας. Αναλυτικά, στην Πάρο προβλέπονται 4 προσεγγίσεις του «L’ Austral» από τις 9 Ιουλίου έως τις 30 του ίδιου μήνα και μια προσέγγιση του «Le Bougainville» στις 24/7. Στη Μήλο το «L’ Austral» θα έχει 4 επισκέψεις από 8/7 έως 27/7.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτιά
Φοιτήτρια Ιατρικής στην Πάτρα για φωτιά: «Καίγεται ο τόπος που ζούμε, δουλεύουμε, ονειρευόμαστε»
Μια φοιτήτρια που δουλεύει σεζόν στον Ψαθόπυργο στέλνει μήνυμα αγωνίας στο alfavita.gr για την πυρκαγιά
Φοιτήτρια Ιατρικής στην Πάτρα για φωτιά: «Καίγεται ο τόπος που ζούμε, δουλεύουμε, ονειρευόμαστε»
enoikiazete
Πρόταση ΠΟΜΙΔΑ για δημιουργία πλατφόρμας στέγασης φοιτητών σε ιδιωτικές κατοικίες- Eπιστολή στην Υπουργό Παιδείας
ΠΟΜΙΔΑ ζητά ψηφιακή πλατφόρμα για φοιτητική στέγη μέσω Πανεπιστημίων ή Gov.gr
Πρόταση ΠΟΜΙΔΑ για δημιουργία πλατφόρμας στέγασης φοιτητών σε ιδιωτικές κατοικίες- Eπιστολή στην Υπουργό Παιδείας
peripoliko.jpg
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου από χώρο παιδικής προστασίας
Ο Χίντι Ταϊέλ έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο το τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου από χώρο παιδικής προστασίας