Κοινωνία

Χανιά: Είχε στον πνεύμονά της κόκκαλο από κουνέλι για μήνες!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κάτι απίστευτο εντοπίστηκε στον πνεύμονα γυναίκας στα Χανιά

Απρόσμενη ήταν η ανακάλυψη που έγινε στον πνεύμονα μίας γυναίκας σε κλινική στα Χανιά.

Με επίμονο βήχα έφτασε η γυναίκα στον γιατρό, κάτι που τελικά φαίνεται ότι προκαλούσε... ένα κόκκαλο από κουνέλι!

Το γεύμα είχε καταναλωθεί πριν μήνες

«Δεν είναι συχνό το φαινόμενο, αλλά μπορεί να συμβεί» τόνισε, μιλώντας στο zarpanews.gr ο πνευμονολόγος, Στέλιος Βιττωράκης.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, πως το γεύμα είχε γίνει πριν αρκετούς μήνες. Η ασθενής θυμήθηκε εκ των υστέρων πως στραβοκατάπιε και είχε επεισόδιο πνιγμού. Το ότι πέρασε γρήγορα το επεισόδιο την καθησύχασε, ώσπου ο βήχας επανήλθε.

Μάλιστα σύμφωνα με τον πνευμονολόγο, παρόμοια περιστατικό έχουν συμβεί στο παρελθόν. «Έχουμε αφαιρέσει κουκούτσι, πλαστικά παιχνίδια και γενικά ξένα σώματα», είπε.

«Το μήνυμα που πρέπει να περαστεί από αυτό το συμβάν είναι πως είτε τα συμπτώματα είναι έντονα, είτε όχι, είτε υπάρχει φλεγμονή, ο ασθενής θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και καλό θα ήταν να μεριμνήσει να εξεταστεί σύντομα» τόνισε ο κ. Βιττωράκης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία