shein
Η υπηρεσία κυβερνοασφάλειας της Κίνας ερευνά την Shein για τη χρήση των δεδομένων που κατέχει

Η υπηρεσία παρακολούθησης της κυβερνοασφάλειας της Κίνας διεξάγει έλεγχο στην εταιρεία Shein για τις πρακτικές χειρισμού και κοινής χρήσης δεδομένων της, αποκαλύπτει η Wall Street Journal.

Τι εξετάζει η Κίνα 

Η ρυθμιστική αρχή της Κίνας εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία fast fashion -που είναι μια από τις μεγαλύτερες του είδους της, με εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο-, διαχειρίζεται πληροφορίες σχετικά με τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και το προσωπικό της στην Κίνα αλλά και αν μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα αυτά από τη διαρροή τους στο εξωτερικό.

Η κινεζική κυβέρνηση ενδιαφέρεται επίσης για το είδος των κινεζικών δεδομένων που η εταιρεία θα αποκαλύψει στις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, καθώς η Shein επιδιώκει την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο.

Θέλει να μπει στο χρηματιστήριο

Η Shein επιδιώκει την έγκριση του Πεκίνου για να εισαχθεί στο χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία.

Η εταιρεία, σύμφωνα με πηγές του Reuters, αποτιμήθηκε στα 66 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mpampiniotis.jpg
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;
Η σωστή χρήση της γλώσσας δεν είναι θέμα αυστηρότητας, αλλά κατανόησης.
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;