Μπισκότα
«Άνοιξαν τα ντουλάπια και πήραν μπισκότα καθώς και μικρές συσκευασίες χυμού από το ψυγείο»

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν άγνωστοι δράστες παραβίασαν το κεντρικό παράθυρο του σπιτιού αφού πρώτα κατάφεραν μια μικρή τρύπα στο… γυαλί, σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr.

Οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας και άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Από χρυσαφικά και τιμαλφή μέχρι μπισκότα και χυμούς από το ψυγείο!

«Είμαι σίγουρη ότι παρακολουθούσαν το σπίτι και περίμεναν να φύγω για να μπουκάρουν. Είχαν βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα», ανέφερε η ένοικος, η οποία λίγο πριν τις 6 το απόγευμα βγήκε για μια σύντομη επίσκεψη.

«Το σπίτι το βρήκαμε σε μία απελπιστική κατάσταση. Ήταν άνω κάτω. Ντουλάπες και συρτάρια ανοιχτά και όλα πεταμένα στο πάτωμα. Μας πήραν χρυσαφικά, ηχείo του παιδιού και διάφορα άλλα μικροπράγματα. Φανταστείτε πως άνοιξαν τα ντουλάπια και πήραν μπισκότα καθώς και μικρές συσκευασίες χυμού από το ψυγείο», σημειώνει η ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία μετά το περιστατικό ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και περιπολικό έσπευσε στο σημείο.

«Μας είπαν ως συμβουλή, πως ακόμα και 10 λεπτά να χρειαστεί να φύγουμε από το σπίτι μας να κατεβάζουμε τα ρολά. Καλές είναι όλες οι συμβουλές και χρήσιμες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη αστυνόμευση, να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους. Δε γίνεται άλλο, κάτι πρέπει να γίνει» καταλήγει η ένοικος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα