Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου βρέφους 6 μηνών στην Ημαθία, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί τραυμάτισε θανάσιμα η μητέρα του.
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα χτυπούσε το 6 μηνών βρέφος μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, 6 και 7 ετών, τα οποία άρχισαν έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια. Η γυναίκα, η οποία έχει συλληφθεί, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Στο νοσοκομείο της Βέροιας ο παππούς και η γιαγιά – γονείς της μητέρας του παιδιού- πήγαν, κρατώντας στην αγκαλιά τους το -6 μηνών- αγοράκι. Το εγγόνι τους ήταν εμφανώς κακοποιημένο και όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό.
Καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του μωρού, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει
Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ