ilikiomeni
Συμβουλεύτηκε την εγγονή της και έστησαν παγίδα στους απατεώνες

Στη Λαμία, απατεώνες επιχείρησαν να εξαπατήσουν μια 83χρονη γιαγιά μέσω τηλεφώνου, δηλώνοντας ότι ο γιος της είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο. Οι απατεώνες παρίσταναν αστυνομικούς και ζήτησαν 100.000 ευρώ για να τον ξεμπλέξουν.

Η γιαγιά, υποψιασμένη, συμβουλεύτηκε την εγγονή της και έστησαν παγίδα στους απατεώνες. Ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα, ενώ ειδοποίησε και την αστυνομία.

Οι απατεώνες ζήτησαν από τη γιαγιά να βάλει τα χρήματα σε μια σακούλα και να τα δώσει σε κάποιον δικό τους. Η συνάντηση έγινε κοντά στο σπίτι της 83χρονης, όπου αυτή άφησε μια σακούλα γεμάτη άχρηστα χαρτιά, αντί για χρήματα.

Μια νεαρή κοπέλα πήρε τη σακούλα και τότε συνελήφθη από την αστυνομία, μαζί με άλλες δύο νεαρές κοπέλες που περίμεναν μέσα σε αυτοκίνητο. Οι συλληφθείσες ήταν τρεις Ελληνίδες, δύο αδερφές από τη βόρεια Ελλάδα 21 και 27 ετών και μια 32χρονη από τη Χαλκίδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φπα
ΦΠΑ: Ισχύει από το 2026 η έκπτωση 30% για τα νησιά του Αιγαίου και τη Σαμοθράκη
Αναλυτικά παραδείγματα για αγαθά, υπηρεσίες και εισαγωγές – Ποια νησιά και ποιες περιπτώσεις εξαιρούνται
ΦΠΑ: Ισχύει από το 2026 η έκπτωση 30% για τα νησιά του Αιγαίου και τη Σαμοθράκη
μπαρ
Ελβετία: Βίντεο – ντοκουμέντο από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά – Θύματα κυρίως νεαρής ηλικίας
Δέκα ελικόπτερα, 40 ασθενοφόρα και πάνω από 150 ιατροί κινητοποιήθηκαν για τη φονική πυρκαγιά σε μπαρ στο θέρετρο σκι
Ελβετία: Βίντεο – ντοκουμέντο από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά – Θύματα κυρίως νεαρής ηλικίας