apati
Αν και πέρασαν πάνω από δυο χρόνια, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ενός Έλληνα, στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου πιστώθηκαν τα χρήματα.

Με ένα μεγάλο ποσό ζημιώθηκε ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης στην Άρτα πριν από δυο χρόνια, εξ αιτίας ενός απατεώνα ο οποίος κατάφερε να παραπλανήσει έναν υπάλληλο παριστάνοντας τον εκπρόσωπο εταιρείας ηλεκτρονικών πληρωμών, που τάχα διαπίστωσε τεχνικά προβλήματα στις προπληρωμένες κάρτες.

Ο άγνωστος που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ανυποψίαστο υπάλληλο της επιχείρησης τον Σεπτέμβριο του 2021, ισχυρίστηκε ότι θα έλυνε τα προβλήματα που δήθεν παρουσιάστηκαν και τον έπεισε να του δώσει 29 κωδικούς πληρωμής συνολικού ύψους 11.000 ευρώ, δήθεν για να τους ελέγξει δοκιμαστικά.

Πολύ αργότερα, ο άτυχος εργαζόμενος αντιλήφθηκε ότι οι κάρτες είχαν εξαργυρωθεί και, μαζί με τον εργοδότη του, υπέβαλαν μήνυση στην Ασφάλεια. Αν και πέρασαν πάνω από δυο χρόνια, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ενός Έλληνα, στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου πιστώθηκαν τα χρήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο διακεκριμένος επιστήμονας και Επίτιμος Διδάκτορας του Πολυτεχνείου Κρήτης, Μανώλης Μιχαηλάκης.
Πολυτεχνείο Κρήτης: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ογκολόγος Μανώλης Μιχαηλάκης
Βαρύ πένθος στο Πολυτεχνείο Κρήτης για τον θάνατο του Επίτιμου Διδάκτορα και μεγάλου δωρητή Εμμανουήλ Μιχαηλάκη
Πολυτεχνείο Κρήτης: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ογκολόγος Μανώλης Μιχαηλάκης