Νοσοκομείο
Καταγγελία για νοσοκομείο Αγρινίου: «Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο και τελικά είχε περιτονίτιδα»

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ένας πατέρας για το νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραλίγο να χάσει τον 20χρονο γιο του από λάθος διάγνωση.

Συγκεκριμένα ο πατέρας μίλησε στο Mega για τον 20χρονο γιό του, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο Αγρινίου τα Χριστούγεννα με πόνους στην κοιλιά, όμως του είπαν να φύγει από το νοσοκομείο γιατί δεν είχε τίποτα. Ύστερα από έξι ημέρες όμως χειρουργήθηκε από περιτονίτιδα.

«Ήρθαμε τα Χριστούγεννα το πρωί 25 Δεκεμβρίου με πόνο στην κοιλιά στο νοσοκομείο. Έκαναν κάποιες εξετάσεις και μας διώξανε με λοίμωξη του αναπνευστικού όπως κάνουν πάντα με μια αντιβίωση».

Τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν με την αντιβίωση που λάμβανε ο 20χρονος, αφού αργότερα έγινε γνωστό ότι δεν είχε ίωση αλλά σκωληκοειδίτιδα.

Πόνοι και εμετοί

«Πόνους στην κοιλιά έντονους και εμετούς. Τους τα είπαμε εμείς στο νοσοκομείο και λένε “λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν είναι τίποτα. Πάρτε αυτήν την αντιβίωση, αντιπυρετικά και θα γίνει καλά”. Εντάξει, εντάξει. Περιμέναμε να περάσει με αντιβίωση και είχαμε το παιδί στο σπίτι να αργοπεθαίνει».

«Πήγαμε να κάνουμε κάτι εξετάσεις έξω σε ιδιωτική κλινική την Κυριακή και τα λευκά του (αιμοσφαίρια) βγήκαν 18.000 από 3.000 που ήταν. Και ήρθαμε πάλι εδώ στο νοσοκομείο. Με τα χίλια ζόρια, εγώ φώναζα να κάνουν αξονική στο παιδί.

Δεν έκαναν, φώναξα εγώ και τελικά έκαναν και σε μισή ώρα το βάλανε χειρουργείο. Να φωνάζω εγώ τι εξετάσεις πρέπει να κάνουν στο παιδί για να σωθεί. Έπρεπε να κάνω τσαμπουκά για να κάνουν αξονική στο παιδί μου».

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει ότι πήγε τον 20χρονο δυο φορές στο νοσοκομείο. Την πρώτη τον έδιωξαν ενώ τη δεύτερη τον έβαλαν στο χειρουργείο, έχοντας κάνει λάθος διάγνωση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε σχολείο της Αθήνας
«Delivery στο προαύλιο»: Το φαινόμενο στα σχολεία που προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα
Η αύξηση των παραγγελιών φαγητού εκτός κυλικείου εγείρει θέματα ασφάλειας, υγιεινής και ισότητας στους σχολικούς χώρους
«Delivery στο προαύλιο»: Το φαινόμενο στα σχολεία που προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα
PANEPISTIMIO PATRON
Παν. Πατρών: Ειδική εκδήλωση «Γεωπολιτικές Εξελίξεις Ελληνικού Ενδιαφέροντος-Προκλήσεις και Προοπτικές»
Η εκδήλωση γίνεται με τη συμμετοχή του κ. Ε. Βενιζέλου και της κ. Ν. Μπακογιάννη (Αίθ. Τελετών Πανεπιστημίου Πατρών, Τετάρτη 22/10, 6μμ.)
Παν. Πατρών: Ειδική εκδήλωση «Γεωπολιτικές Εξελίξεις Ελληνικού Ενδιαφέροντος-Προκλήσεις και Προοπτικές»