Νοσοκομείο
Καταγγελία για νοσοκομείο Αγρινίου: «Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο και τελικά είχε περιτονίτιδα»

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ένας πατέρας για το νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραλίγο να χάσει τον 20χρονο γιο του από λάθος διάγνωση.

Συγκεκριμένα ο πατέρας μίλησε στο Mega για τον 20χρονο γιό του, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο Αγρινίου τα Χριστούγεννα με πόνους στην κοιλιά, όμως του είπαν να φύγει από το νοσοκομείο γιατί δεν είχε τίποτα. Ύστερα από έξι ημέρες όμως χειρουργήθηκε από περιτονίτιδα.

«Ήρθαμε τα Χριστούγεννα το πρωί 25 Δεκεμβρίου με πόνο στην κοιλιά στο νοσοκομείο. Έκαναν κάποιες εξετάσεις και μας διώξανε με λοίμωξη του αναπνευστικού όπως κάνουν πάντα με μια αντιβίωση».

Τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν με την αντιβίωση που λάμβανε ο 20χρονος, αφού αργότερα έγινε γνωστό ότι δεν είχε ίωση αλλά σκωληκοειδίτιδα.

Πόνοι και εμετοί

«Πόνους στην κοιλιά έντονους και εμετούς. Τους τα είπαμε εμείς στο νοσοκομείο και λένε “λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν είναι τίποτα. Πάρτε αυτήν την αντιβίωση, αντιπυρετικά και θα γίνει καλά”. Εντάξει, εντάξει. Περιμέναμε να περάσει με αντιβίωση και είχαμε το παιδί στο σπίτι να αργοπεθαίνει».

«Πήγαμε να κάνουμε κάτι εξετάσεις έξω σε ιδιωτική κλινική την Κυριακή και τα λευκά του (αιμοσφαίρια) βγήκαν 18.000 από 3.000 που ήταν. Και ήρθαμε πάλι εδώ στο νοσοκομείο. Με τα χίλια ζόρια, εγώ φώναζα να κάνουν αξονική στο παιδί.

Δεν έκαναν, φώναξα εγώ και τελικά έκαναν και σε μισή ώρα το βάλανε χειρουργείο. Να φωνάζω εγώ τι εξετάσεις πρέπει να κάνουν στο παιδί για να σωθεί. Έπρεπε να κάνω τσαμπουκά για να κάνουν αξονική στο παιδί μου».

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει ότι πήγε τον 20χρονο δυο φορές στο νοσοκομείο. Την πρώτη τον έδιωξαν ενώ τη δεύτερη τον έβαλαν στο χειρουργείο, έχοντας κάνει λάθος διάγνωση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

police.jpg
Ο απίστευτος λόγος που μία γυναίκα φυλακίστηκε: Είχε καλέσει την αστυνομία πάνω από 2.000 φορές
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή είχε καλέσει την αστυνομία πάνω από 2.000 φορές
Ο απίστευτος λόγος που μία γυναίκα φυλακίστηκε: Είχε καλέσει την αστυνομία πάνω από 2.000 φορές