Πτολεμαΐδα – Θάνατος βρέφους: Οι γονείς καταγγέλλουν το νοσοκομείο
Πήγαν δύο φορές στο νοσοκομείο και οι γιατροί τους έδιωξαν

Σήμερα (04/01) είναι η κηδεία του 15 μηνών βρέφους, που πέθανε την Τρίτη (02/01) στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα, από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό του μόλις 15 μηνών βρέφους προέκυψε ως αιτία θανάτου η βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Οι γονείς του συντετριμμένοι καταγγέλλουν ότι πήγαν δύο φορές το παιδί στο νοσοκομείο ωστόσο φέρονται να τους έδιωξαν.

Σύμφωνα με τους γονείς του 15 μηνών αγοριού πήγε άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί έκριναν ότι το αγοράκι δε χρήζει νοσηλείας και έτσι επέστρεψε στο σπίτι του.

Ειδικότερα η πρώτη φορά που επισκέφτηκαν οι γονείς με το βρέφος το νοσοκομείο ήταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς, καθώς το παιδί είχε πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί τους έδωσαν οδηγίες και τους είπαν να γυρίσουν στο σπίτι.

Το πρωί της επόμενης ημέρας πήγαν ξανά στο νοσοκομείο καθώς το βρέφος είχε υψηλό πυρετό, ωστόσο και πάλι τους είπαν ότι δε χρειάζεται να γίνει εισαγωγή του. Η τελευταία φορά αποδείχθηκε και μοιραία καθώς όταν έφτασαν το βράδυ της Τρίτης στο “Μποδοσάκειο” οι γιατροί δε κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανοραμική φωτογραφία με σπίτια στην Αθήνα
Επιστροφή ενοικίου: «Κλειδώνουν» νέες πληρωμές - Ποιοι πάνε ταμείο 15 Ιανουαρίου
Νέος επανυπολογισμός από την ΑΑΔΕ για χιλιάδες δικαιούχους μετά τις διορθώσεις στις δηλώσεις για την επιστροφή ενοικίου
Επιστροφή ενοικίου: «Κλειδώνουν» νέες πληρωμές - Ποιοι πάνε ταμείο 15 Ιανουαρίου