ραδιόφωνο
Τι αναφέρουν πληροφορίες

Αλλαγές φαίνεται ότι υπάρχουν στο σχεδιασμό της κυβέρνησης σχετικά με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το typologies.gr, υπάρχει το σενάριο στην περίπτωση των ζημιογόνων δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών να ανατίθεται η λειτουργία τους σε ιδιώτες μέσω της εκάστοτε περιφέρειας όπου λειτουργούν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δημοτικές αρχές θα διατηρήσουν το δικαίωμα εκπομπής, αλλά η λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών επιχειρήσεων θα ανήκει στους περιφερειάρχες οι οποίοι με τη σειρά τους θα την αναθέτουν σε ιδιωτικές εταιρείες.

Τι θα γίνει με τον «Αθήνα 9.84»

Έτσι φαίνεται πως ο πραγματικός στόχος είναι να πάρει η κυβέρνηση τον «Αθήνα 9.84» από τον Χάρη Δούκα και να τον πάει στον Νίκο Χαρδαλιά. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για κίνηση που θα γυρίσει τη χώρα 40 χρόνια πίσω.

«Θα είναι πολύ μεγάλη οπισθοδρόμηση. Τα διάβασα και εγώ αυτά τα δημοσιεύματα. Ένα δημοτικό ραδιόφωνο με τόσο μεγάλη ιστορία, και από τα πρώτα της ελεύθερης ραδιοφωνίας, το να φύγει από τον δήμο και να πάει κάπου αλλού, θα γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι χρειάζεται «μία νέα προσέγγιση. Να μην είναι μόνο στα λόγια η συζήτηση για την αυτονομία της αυτοδιοίκησης αλλά να είναι με πράξεις, να έχουμε εργαλεία, βεβαίως με διαφάνεια, με λογοδοσία, με αποτελεσματικότητα και με αξιολόγηση για το έργο μας. Αλλά να έχουμε τα εργαλεία μας γιατί διαφορετικά ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης θα καταντάει να είναι επαίτης σε υπουργούς, για να βρίσκει κάποια χρηματοδότηση για να κάνει ένα πολύ μικρό έργο χωρίς στην πραγματικότητα να έχει δυνατότητα παρέμβασης στις γειτονιές, όπως είναι και το ζητούμενο σήμερα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα