Κοινωνία

ΣΚΑΪ: Νέος διευθυντής στο ραδιόφωνο μετά τα ομοφοβικά σχόλια του Βασίλη Χιώτη

Μάλλης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τη θέση του διευθυντή στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ θα λάβει ο Σπύρος Μάλλης

Νέος διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 θα είναι ο δημοσιογράφος Σπύρος Μάλλης.

Η συγκεκριμένη μεταβολή έρχεται μετά τα ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει προ ημερών ο Βασίλης Χιώτης εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού, ο Σπύρος Μάλλης ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ το 1995 και έκτοτε έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία ως βασικό στέλεχος του ενημερωτικού τομέα του Ομίλου.

Η νέα διεύθυνση του σταθμού έρχεται ως συνέχεια όσων είχαν συμβεί με τον Βασίλη Χιώτη και τα σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Χιώτης στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για το πού θα καταταγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε γελώντας «Τι σώμα θα είναι τεθωρακισμένα, μηχανικό; Δεν ξέρω, επειδή βγάζει καλά σύκα θα πάει στην Καλαμάτα, δεν ξέρω ρε παιδί μου», ενώ απάντηση έλαβε από τον συμπαραγωγό του «Έλα μαζέψου».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία