Νέος διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 θα είναι ο δημοσιογράφος Σπύρος Μάλλης.
Η συγκεκριμένη μεταβολή έρχεται μετά τα ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει προ ημερών ο Βασίλης Χιώτης εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.
Η ανακοίνωση του σταθμού
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού, ο Σπύρος Μάλλης ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ το 1995 και έκτοτε έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία ως βασικό στέλεχος του ενημερωτικού τομέα του Ομίλου.
Η νέα διεύθυνση του σταθμού έρχεται ως συνέχεια όσων είχαν συμβεί με τον Βασίλη Χιώτη και τα σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Χιώτης στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για το πού θα καταταγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε γελώντας «Τι σώμα θα είναι τεθωρακισμένα, μηχανικό; Δεν ξέρω, επειδή βγάζει καλά σύκα θα πάει στην Καλαμάτα, δεν ξέρω ρε παιδί μου», ενώ απάντηση έλαβε από τον συμπαραγωγό του «Έλα μαζέψου».
Alfavita Newsroom