στο κόκκινο
Μεταβολές αναμένεται να υπάρξουν στο ραδιόφωνο «στο Κόκκινο 105,5»

Αλλαγές σημειώνονται στο ραδιόφωνο «στο Κόκκινο 105,5» από τη νέα διοίκηση του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κόβονται τέσσερις δημοσιογράφοι από τον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού, καθώς η νέα διεύθυνση διακόπτει ξαφνικά τις καθημερινές εκπομπές τους.

Τι αλλάζει

Ειδικότερα, οι δημοσιογράφοι Νίκος Σβέρκος, Σπύρος Ραπανάκης, Γιάννης Σμυρλάκης και Θεόφιλος Σιχλετίδης απομακρύνονται από τις καθημερινές εκπομπές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα άτομα που κόβονται από το πρόγραμμα του ραδιοφώνου είναι πρώην διευθυντικά στελέχη ή και νυν στελέχη σε πόστα ευθύνης. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σβέρκος ήταν πρώην διευθυντής στο Κόκκινο, ο Σπύρος Ραπανάκης πρώην διευθυντής στην εφημερίδα Αυγή, ο Θεόφιλος Σιχλετίδης νυν διευθυντής στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και ο Γιάννης Σμυρλάκης νυν συντονιστής των δύο Μέσων. 

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Ραπανάκης παραιτήθηκε από την διεύθυνση της εφημερίδας στις 26 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την εσωκομματική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη. 

Υπενθυμίζεται πως στις 25 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε πως ο Αδάμ Γιαννίκος αναλαμβάνει νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

erdogan.jpg
Πρόκληση Ερντογάν με αφορμή τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Όποιοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»
Στο πιο αμφιλεγόμενο σημείο της ομιλίας του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε όσους αμφισβητούν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να ανατρέξουν στην...
Πρόκληση Ερντογάν με αφορμή τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Όποιοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»