nosokomeio
Πώς είναι στην υγεία του ο 14χρονος που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Θετικές είναι οι απεικονιστικές εξετάσεις που έγιναν στον 14χρονο από την Άρτα, ο οποίος κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας, ενώ η μετεγχειρητική του πορεία κρίνεται καλή.

Η κατάσταση του 14χρονου

Ο 14χρονος παραμένει διασωληνωμένος αλλά σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων «Η Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε μια δύσκολη επέμβαση το βράδυ της Κυριακής, αφού είχε κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του παιδιού από τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων στο Νοσοκομείο Παίδων.

Το αγόρι έχει συμπληρώσει ένα 24ωρο στη ΜΕΘ, έπειτα από την ολοκλήρωση της πολύωρης, λεπτής χειρουργικής επέμβασης στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να είναι ικανοποιημένοι από την επέμβαση.

Θετικά τα ευρήματα

Χθες το απόγευμα υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την καλή μετεγχειρητική έκβαση, με τους χειρουργούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάστασή του.

Με βάση τα θετικά απεικονιστικά ευρήματα και τη σταθερή κλινική εικόνα του ανήλικου, οι γιατροί θα ξεκινήσουν ενδεχομένως μέσα στην ημέρα τη διαδικασία της μείωσης των κατασταλτικών φαρμάκων ώστε να προχωρήσουν στην αποσωλήνωση του παιδιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα
Επιστρέφουν πέντε επιδόματα – «Ανάσα» στους μισθούς με αυξήσεις έως 15%
Νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας επαναφέρει συλλογικές συμβάσεις και παροχές που είχαν χαθεί στα μνημονιακά χρόνια
Επιστρέφουν πέντε επιδόματα – «Ανάσα» στους μισθούς με αυξήσεις έως 15%
ανασάινω
Όταν η γλώσσα παύει να είναι «μάθημα» για τους εφήβους και γίνεται εργαλείο ζωής
Με αφετηρία τις λέξεις του Οδυσσέα Ελύτη, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ανασαίνω Λέξεις» παίρνει παράταση σε 42 Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης
Όταν η γλώσσα παύει να είναι «μάθημα» για τους εφήβους και γίνεται εργαλείο ζωής
Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: «5.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ το 2026 – Προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό»
«Αν έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε προσωπικό και υποδομές, το προσωπικό προηγείται»
Γεωργιάδης: «5.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ το 2026 – Προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό»