οπτικη
Μία δύσκολη οπτική ψευδαίσθηση

Η συγκεκριμένη οπτική ψευδαίσθηση είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να είστε αρκετά έμπειροι σε τέτοια τεστ για να τα καταφέρετε.

Μόνο όσοι έχουν όραση 20/20 μπορούν να βρουν τον σκύλο και συγκεκριμένα το κανίς που κρύβεται στην πίσω αυλή σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα.  Ένας ιδιοκτήτης σκύλου δοκίμασε τους πιστούς ακολούθους τους, προκαλώντας τους να εντοπίσουν το κατοικίδιό του.

Ο άνδρας μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους ακολούθους του στο Instagram. Η Mabel, ένα καφέ-σοκολατί κανίς, πήγε μια βόλτα στο δάσος αλλά άρχισε να είναι πολύ άτακτη και να κάνει σκανδαλιές. Το σκυλάκι κρύφτηκε, και έγινε ένα με το σκηνικό. Με γυμνό μάτι δύσκολα την εντοπίζει κανείς, καθώς είναι «καμουφλαρισμένη».

Ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να βάλει τους χρήστες του διαδικτύου σε δοκιμασία, καλώντας τους να τον βοηθήσουν να βρει το πολύτιμο κατοικίδιό του. «Ας παίξουμε το «Where’s Mabel;»» είπε προσθέτοντας το hashtag #camouflage.

Όσοι προσπάθησαν να λύσουν την οπτική ψευδαίσθηση συμφώνησαν ότι ήταν πολύ δύσκολο να βρουν τη Mabel. Με την πρώτη ματιά, κανείς δεν βλέπει το κανίς πουθενά, αλλά αν δείτε πιο προσεκτικά την εικόνα μπορεί να τα καταφέρετε.

οπτικη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση

Το κανίς είναι πίσω από ένα κούτσουρο που υπάρχει στην εικόνα.

κανισ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα