Bullying στον Βόλο: «Κοντεύω να πάθω έμφραγμα» - Τι δήλωσε ο πατέρας του ανήλικου μαθητή
«Αυτή την συμπεριφορά από το σχολείο δεν την περίμενα»

Στιγμές τρόμου για τον 7χρονο μαθητή, ο οποίος δέχτηκε βάναυσο bullying από συμμαθητή του σε δημοτικό σχολείο στη Νέα Ιωνία, Βόλου.

Ο πατέρας του σχολίασε στα gegonota.news την αδιαφορία για το παιδί του, αλλά και τη συγκάλυψη από το σχολικό του περιβάλλον.

«Μούδιασα, θα πάθαινα έμφραγμα όταν άκουσα το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του 7χρονου αγοριού, ο οποίος σήμερα(12/12)  επισκέφθηκε την Διευθύντρια του Σχολείου και όπως δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς του ζήτησε να κλείσει το θέμα.

Ο ίδιος εξιστορεί τα γεγονότα, που διαδραματίστηκαν από χθες το απόγευμα:

«Χθες γύρισε το παιδί από το σχολείο, διάβασε με την μαμά του και εκείνη του πρότεινε να πάνε μια βόλτα στο πάρκο. Όταν επέστρεψαν ο μικρός , μόλις 7 χρονών, δεν ήθελε να βγάλει το παντελόνι του για να κάνει μπάνιο. Κλείστηκαν στο δωμάτιο και μετά από ένα τέταρτο η γυναίκα μου βγήκε με κλάματα.

Μπαίνω μέσα , βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Μας είπε το παιδί ότι ένας συμμαθητής του, από μεγαλύτερη τάξη, του κατέβασε το παντελόνι και έπαιξε τρίλιζα στον πισινό του. Η τρίλιζα δεν είχε σβηστεί, την είδαμε.

Αυτό συνέβη και άλλες φορές, όπως μας είπε το παιδί. Την προηγούμενη φορά, πριν δέκα ημέρες, του κατέβασε το παντελόνι και του κόλλησε αυτοκόλλητα».

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν βρήκε ανταπόκριση και ενώ το παιδάκι του υπέδειξε στην Διευθύντρια τον μαθητή που τον κακοποιεί, εκείνη αρνήθηκε να δώσει το όνομά του.

«Έχω μουδιάσει, δεν νιώθω το σαγόνι μου, θα πάθω έμφραγμα. Αυτή την συμπεριφορά από το σχολείο δεν την περίμενα. Εμείς περιμέναμε σήμερα εκτός αύλειου χώρου για να υποδείξει το παιδί στην Διευθύντρια , ποιος τον κακοποιεί και όταν συνέβη αυτό ο μικρός ήρθε και μου είπε: Μπαμπά, θέλω να φύγω, φοβάμαι».

Ο πατέρας θα καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων και το παιδί θα εξετασθεί από ψυχολόγο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα