ekav
Θρήνος για την άτυχη κοπέλα – Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητούν οι γονείς της

Τραγικό τέλος, είχε η 19χρονη που παρασύρθηκε στον Ζυγό Ξάνθης από συμβατικό όχημα της αστυνομίας που οδηγούσε αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα εγκατέλειψε το θύμα.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η άτυχη 19χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε σήμερα (12/12) στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την κρατήσουν στην ζωή, όμως τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα ήταν βαριά αλλά και μοιραία.

Η κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Παρά την διακομιδή της στην Νευροχειρουργική του Νοσοκομείου και την παραμονή της στην εντατική ο οργανισμός της δεν άντεξε, με το συμβάν να παίρνει την πιο άσχημη τροπή και την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο πλέον της δικαιοσύνης.

Τι έχει συμβεί

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 9 μ.μ. Η 19χρονη είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στον οικισμό του Π. Ζυγού όταν παρασύρθηκε από το όχημα.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την κοπέλα, εγκατέλειψε την 19χρονη και αναζητείται.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, φαίνεται πως ο ίδιος δεν εγκατέλειψε το θύμα αλλά ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να καταφτάσει το ασθενοφόρο. Ωστόσο παραμένει άγνωστο το γιατί στη συνέχεια παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή τους συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την εμπλοκή του πανικοβλήθηκε και παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του στην ΑΔ Ξάνθης να οδηγηθούν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά αλλά και στο μαύρο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Ως αποτέλεσμα ο 34χρονος αστυνομικός, έχει ομολογήσει ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα και κρατείται στην ΑΔ Ξάνθης από την Παρασκευή ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-1024x585.jpg
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
Πανελλαδικές: Μέχρι πότε οι εξετάσεις και τα παρελκόμενά τους θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας; Γιατί ψάχνουμε τις...
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
εοφ
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
«Επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων», λέει ο ΕΟΦ - Ποιο είναι
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»