Κομμωτής έβλεπε γυμνές πελάτισσες με κρυφές κάμερες στις τουαλέτες
Δύο εργαζόμενες στο κομμωτήριο εντόπισαν τις κρυφές κάμερες και το κατήγγειλαν στην Αστυνομία - Τι ισχυρίζεται ο κομμωτής

Στις τουαλέτες του κομμωτηρίου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει ιδιοκτήτης του για να βλέπει πελάτισσες και εργαζόμενες γυμνές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega

Οι κρυφές κάμερες

Αποκλειστικά ντοκουμέντα από τον χώρο του κομμωτηρίου που βιντεοσκοπούσε παράνομα ο ιδιοκτήτης. Έχει τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, σε σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι.

Ακόμη μία κάμερα υπάρχει ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας. Και αυτή αρκετά καλά κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

Η καταγγελία από δύο εργαζόμενες

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο εργαζόμενες του κομμωτηρίου εντόπισαν ότι υπήρχαν κρυφές κάμερες μέσα στην τουαλέτα. Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Κατάλαβαν πως κάποιος τις είχε καταγράψει γυμνές και το κατήγγειλαν αμέσως στην αστυνομία.

Μόλις έφτασαν αστυνομικοί στο κομμωτήριο, ο 49χρονος ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι τις είχε βάλει εκείνος.

«Δεν φαινόταν για τέτοιος άνθρωπος ρε παιδάκι μου, τον ήξερα εδώ τόσα χρόνια, δούλευε και παλιά που το είχε άλλος κομμωτής και μετά το πήρε αυτός, έχει τέσσερα χρόνια εδώ πέρα», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

«Είμαι εθισμένος»

Ο επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς πως το έκανε γιατί είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Είχε βάλει κάμερα και στο δωμάτιο της θετής κόρης του

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σοκάρουν. Μία μέρα αργότερα από τη σύλληψη του 49χρονου, η γυναίκα του εντόπισε μία κρυφή κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της κόρης της.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», είπε η σύζυγός του.

«Αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε η κόρη της γυναίκας του.

«Έχει κατασχεθεί σχετικό υλικό από διαφόρους χώρους επαγγελματικούς και μη και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας του βιντεοληπτικού υλικού», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Κατσαρού.

Πέρα από τις κρυφές κάμερες, από την έρευνα των Αρχών μέσα στο κομμωτήριο βρέθηκε και μία συσκευασία με ναρκωτικά, με τον 49χρονο να περνάει αύριο από ανακριτή και εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα