Κάμερα
Κατέγραφε και τις πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενές του

Η αστυνομία συνέλαβε έναν καταστηματάρχη στα Βριλήσσια για παράβαση προσωπικών δεδομένων, καθώς είχε βάλει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του μαγαζιού.

Για το περιστατικό στα Βριλήσσια, όπως έγινε γνωστό, ο 49χρονος είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες και κατέγραφε τόσο τις πελάτισσες όσο και τις εργαζόμενές του.

Οι κρυφές κάμερες ήταν κρυμμένες σε αθέατο σημείο, με τον καταστηματάρχη να τις τοποθετεί πίσω από καλωδιώσεις χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο, ενώ κατασχέθηκαν δύο κάμερες με τις καλωδιώσεις τροφοδοσίας τους, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας υπολογιστής, μία συσκευασία με κοκαΐνη, αναμειγμένη με παυσίπονο, και ένα χάρτινο μπλε καλαμάκι για τη χρήση αυτής.

Ο ίδιος  παραδέχθηκε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς ότι το έκανε αυτό γιατί είναι «εθισμένος στην πορνογραφία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

areios_pagos.jpg
Τέμπη - Ο Άρειος Πάγος απαντά στα αιτήματα για εκταφή: «Μόνος αρμόδιος ο πρόεδρος εφετών»
Τέμπη: Τι απαντά ο Άρειος Πάγος στα αιτήματα για εκταφή – «Μόνος αρμόδιος ο πρόεδρος εφετών»
Τέμπη - Ο Άρειος Πάγος απαντά στα αιτήματα για εκταφή: «Μόνος αρμόδιος ο πρόεδρος εφετών»