Κατάνα
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν συνολικά τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε

Σοβαρό επεισόδιο με τη χρήση μάλιστα σπαθιού, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Πύργο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα «Πατρίς», στο επεισόδιο ενεπλάκησαν συνολικά τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε.

Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου, επί της οδού Πατρών και φέρεται ξεκίνησε από μια λεκτική διαμάχη μεταξύ των δύο εμπλεκομένων και του ενός τραυματία.

Μετά τον καβγά, ένα από τα δύο άτομα, έβγαλε σπαθί – κατάνα και τραυμάτισε το τρίτο άτομο, το οποίο έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτο, έχοντας τραύμα στο χέρι του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στο σημείο τον τραυματία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στα επείγοντα της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.

Έπειτα από την κατάθεση του θύματος και τις αναζητήσεις των αστυνομικών, ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα σπαθί συνολικού μήκους 70 εκατοστών.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος το απόγευμα της Παρασκευής σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού άνδρα, προκάλεσε σωματική βλάβη στον τελευταίο, τραυματίζοντας τον ελαφρά στο χέρι με το σπαθί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νευρωνικά δίκτυα
Γιατί τα νευρωνικά δίκτυα λειτουργούν, ενώ δεν θα έπρεπε και τι μας μαθαίνουν για τη φύση της νοημοσύνης;
Τα νευρωνικά δίκτυα είναι μαθηματικά μοντέλα που μαθαίνουν από παραδείγματα
Γιατί τα νευρωνικά δίκτυα λειτουργούν, ενώ δεν θα έπρεπε και τι μας μαθαίνουν για τη φύση της νοημοσύνης;
Ορθογραφία - εξετάσεις
Αναβρασμός στα σχολεία του Πύργου: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ελλιπή ενημέρωση για τη μετατροπή σε Ωνάσεια
«Όχι προσχηματική ενημέρωση»: Καθηγητές του 2ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Πύργου καταγγέλλουν αιφνιδιασμό για τα Ωνάσεια Σχολεία
Αναβρασμός στα σχολεία του Πύργου: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ελλιπή ενημέρωση για τη μετατροπή σε Ωνάσεια
Ο Ντόναλντ Τράμπ σε ομιλία και δίπλα του εκρήξεις
Ο Τραμπ «δείχνει» τον επόμενο: Μετά τον Μαδούρο, στο στόχαστρο Κολομβία, Κούβα και Γροιλανδία
Το «Δόγμα Ντονρόε» σε πλήρη ισχύ: Μέσα σε 48 ώρες, ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε μέτωπα σε ολόκληρο το δυτικό ημισφαίριο
Ο Τραμπ «δείχνει» τον επόμενο: Μετά τον Μαδούρο, στο στόχαστρο Κολομβία, Κούβα και Γροιλανδία