police
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Κάρυστο

Μία γυναίκα στην Κάρυστο κυνήγησε τον άντρα της, κρατώντας στα χέρια της ένα σπαθί-κειμήλιο που κρεμόταν στον τοίχο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το ζευγάρι το βράδυ της Δευτέρας (9/10) τσακώθηκε για ασήμαντο λόγο συγκεκριμένα για το φαγητό.

Το περιστατικό

Επενέβη ωστόσο ο γιος και κράτησε την μητριά του σπρώχνοντας την στην άκρη και κατάφερε στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του.

Στη μία τα μεσάνυχτα γύρισαν στο σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη γυναίκα να κρατά έναν μπαλτά.

Φοβούμενοι από την εικόνα αυτή έφυγαν ξανά από το σπίτι και τις πρώτες πρωινές ώρες κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, καθώς ανησυχούσαν για το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρίσκονταν στο σπίτι.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί αρμόδιος εισαγγελέας και η 35χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί σε ψυχίατρο προκειμένου να εξεταστεί αν πάσχει από κάποια ψυχολογικά προβλήματα και αν χρειάζεται νοσηλεία.

Ο σύζυγος της 35χρονης δήλωσε στην αστυνομία ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά και έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρότυπα σχολεία, μαθητές, τάξη, σχολείο
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας
Τα φετινά θέματα και οι απαντήσεις της γραπτής δοκιμασίας για Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία
Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία: Θέματα και απαντήσεις γραπτής δοκιμασίας