Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα κληθεί να λογοδοτήσει στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 63χρονος επίδοξος…σαμουράι που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με σπαθί 47χρονο, στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε το προηγούμενο 24ωρο όταν εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι μαζί του κουβαλούσε μία σακούλα με τρεις σουγιάδες. Ωστόσο το σπαθί… σαμουράι δεν βρέθηκε ποτέ.
Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα διαμαρτυρήθηκε, επειδή ο 63χρονος άφηνε «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» στο πάρκο για να τραφούν τα αδέσποτα ζώα.
Τότε ο 63χρονος επιτέθηκε στον 47χρονο, με σπαθί που έμοιαζε με «Κατάνα», με τον δεύτερο να μεταφέρεται με τραύμα στην κοιλιά στο ΑΧΕΠΑ και να νοσηλεύεται στην εντατική. Ο 47χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom