klopi
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βίντεο ντοκουμέντο από την διάρρηξη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα.

Διάρρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή 24/11 σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το eviathema.gr, δείχνει τον δράστη να προσεγγίζει το κατάστημα στη Χαλκίδα, στις 00:22 για πρώτη φορά όπου προσπαθεί να παραβιάσει την τζαμαρία της εισόδου.

Προσπαθεί για λίγα δευτερόλεπτα αλλά δεν τα καταφέρνει και αποχωρεί, ενώ στις 00:23 επιστρέφει και κάνει δεύτερη προσπάθεια. Με περισσότερη δύναμη πέφτει πάνω στην τζαμαρία, την γκρεμίζει και αφού μπει στο κατάστημα πηδάει πάνω στον πάγκο και αρπάζει την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.

Ο δράστης στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο ιδιοκτήτης μόλις αντιλήφθηκε την διάρρηξη, ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, όπου εντόπισε το POS λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας βρέθηκαν στο σημείο και προχώρησαν στην συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος αναζητείται.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κερατέα
Απόδραση εξπρές στην Αττική: Το «κυκλαδίτικο» καταφύγιο μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας
Το «μυστικό» λιμανάκι της Αττικής που σε μεταφέρει στις Κυκλάδες σε 50 λεπτά
Απόδραση εξπρές στην Αττική: Το «κυκλαδίτικο» καταφύγιο μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan
Πώς το EduPlan αλλάζει τους διορισμούς εκπαιδευτικών - Η επίσημη απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη στη Βουλή
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan