Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλευόταν μια 15χρονη, η οποία είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.
Η 15χρονη και ο αδερφός της νοσηλεύονταν με κορονοϊό και τους είχαν βάλει σε απομόνωση σε ειδικό θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. Τα δύο παιδιά φιλοξενούνται στο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, παρουσία της μητέρας τους λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νοσηλεύτρια είδε το κορίτσι να φεύγει από τον θάλαμο και της ζήτησε να επιστρέψει, ώστε να μην υπάρξει διασπορά του ιού σε άλλους ασθενείς.
Η 15χρονη αντέδρασε, επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια, την έριξε κάτω, τη χτύπησε, την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Η άτυχη νοσηλεύτρια έφυγε σχεδόν αναίσθητη από το σημείο και ζήτησε βοήθεια.
Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στο νοσοκομείο. Υπάρχουν 45 παιδιά, καθώς σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στις προνοιακές μονάδες γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom