Σταμάτης Γαρδέλης
«Δεν ήταν ούτε γλείφτης, ούτε ρουφιάνος. Δεν ταίριαζε σ’ αυτό το κω… σύστημα»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται στην ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί, όπου θα παραμείνει για μια ακόμη εβδομάδα όπως είπε χθες ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, αποκαλύπτοντας επίσης μεταξύ άλλων πως «Η κύρια αιτία της κατάστασης της ψυχικής υγείας του είναι το γεγονός ότι έχει βεβαιωθεί (σ.σ. εις βάρος του) μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο που αφορά αυθαίρετη δόμηση. Η αιτία είναι η απόγνωση και η απελπισία».

Ο ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επ’ ακριβώς την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη, Παναγιώτης Γαρδέλης, δήλωσε στον ΑΝΤ1:

«Κάποια φάση άσχημη πέρασε, πήγε εκεί, τώρα πιστεύω θα συνέλθει… Περαστικό είναι, ήταν περαστικό, κάποιες στιγμές που μας πιάνει όλους, δε μας πιάνει; Ένα άγχος, ένα αυτό, εντάξει, πιστεύω μια χαρά θα πάει… Όπως πονάει το χέρι σου, πονάει το πόδι σου, κάποια στιγμή στραβώνει το μυαλό σου! Κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι, τους πειράζει πιο πολύ».

Στη συνέχεια τόνισε και αυτός πως ο αδελφός του έφτασε στην απελπισία εξαιτίας του οικήματός του στο Πόρτο Γερμενό που κινδυνεύει να χάσει.

«Πρόκειται για αδικία μεγάλη. Ένα μπάχαλο είμαστε. Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης, πιάνει μόνο τους μικρούς. Αυτά τα έχει πληρώσει ο Σταμάτης, ό,τι έχει κάνει, προσπαθεί με το νόμιμο τρόπο να βγάλει μια άκρη γιατί τον έχουνε μπλέξει τελείως με τις μ… κιες τους. Λες και έχει κάνει καμιά βίλα, ένα μικρό σπιτάκι είναι. Πιεζόταν, ε βέβαια γιατί είναι κόπος… Ένα σπιτάκι, μικρό μόνος του το είχε φτιάξει με πολύ προσωπική δουλειά και εγώ τον είχα βοηθήσει, δεν έκανε κανένα έγκλημα πια. Τι μ… ία…» είπε ο Παναγιώτης Γαρδέλης και πρόσθεσε για το πώς το έμαθε.

«Ξαφνικά πήγε, όχι, δεν ήθελε να μας ανησυχήσει προφανώς… Όταν ήταν μέσα, μετά το έμαθα… Μου έφυγε το βάρος γιατί λέω εκεί που θα πάει τώρα, είναι ειδικοί άνθρωποι προφανώς… Το σύστημα δεν τον υποστήριξε γιατί ο Σταμάτης ήταν καθαρός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε γλείφτης, ούτε ρουφιάνος… Δεν ταίριαζε απόλυτα σ’ αυτό το κω…σύστημα. Το πάλευε, καλός ηθοποιός είναι αλλά τι να πω τώρα… Είναι και αυτάρκης ο Σταμάτης, δεν είναι κανένας τύπος να θέλει πολλά λεφτά να κάνει την μεγάλη ζωή, εντάξει… Ζούσε όπως ζει ο μέσος Έλληνας με δυσκολίες, με οικονομικά προβλήματα αλλά ζούσε, εντάξει…» κατέληξε ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα