Αυτοκίνητο 17χρονου
Αστυνομικός έκατσε στη θέση του οδηγού, που σημειώθηκε ο πυροβολισμός

Νέα στοιχεία ανατρέπουν τις εξελίξεις για την υπόθεση του νεκρού 17χρονου στη Βοιωτία από πυρά αστυνομικού και φέρεται ο ανήλικος να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το όχημα του, όπου σημειώθηκε και ο θάνατος του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, μόλις ο 17χρονος δέχτηκε τη σφαίρα στη θέση του οδηγού, τον έβαλαν στα πίσω καθίσματα, με αποτέλεσμα όλο το όχημα να γεμίσει αίματα. Έπειτα, ο συνάδελφος του κατηγορούμενου αστυνομικού που συμμετείχε στην καταδίωξη έκατσε στη θέση του οδηγού, που δέχτηκε τη σφαίρα ο 17χρονος.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας υποστήριξε πως «το πρωτόκολλο λέει ότι απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση. Το θύμα πρέπει να μεταφερθεί με υπηρεσιακό όχημα. Στη προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να κληθεί άμεσα το ΕΚΑΒ».

Έπειτα, ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε πως «ο κ.Μπαλάσκας κάνει μια σύγκριση στο γεγονός αν θα έπρεπε να πάρει το τζιπ της ΟΠΚΕ ή το όχημα που έγινε η ανθρωποκτονία. Εννοείται ότι θα έπρεπε να πάρει το τζιπ της ΟΠΚΕ, γιατί χάθηκαν όλα τα στοιχεία για τη δικογραφία. Το άλλο είναι ένα πειθαρχικό αδίκημα που θα είχε 200 ευρώ πρόστιμο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PISA
Η PISA βούτυρο στο ψωμί του υπ. Παιδείας
Εργαλειοποιεί τα αποτελέσματα PISA, υιοθετεί τις οδηγίες του ΟΟΣΑ και σκληραίνει την αξιολόγηση προωθώντας αλλαγές που χρειάζονται χρήματα, τα οποία...
Η PISA βούτυρο στο ψωμί του υπ. Παιδείας