Αυτοκίνητο 17χρονου
Αστυνομικός έκατσε στη θέση του οδηγού, που σημειώθηκε ο πυροβολισμός

Νέα στοιχεία ανατρέπουν τις εξελίξεις για την υπόθεση του νεκρού 17χρονου στη Βοιωτία από πυρά αστυνομικού και φέρεται ο ανήλικος να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το όχημα του, όπου σημειώθηκε και ο θάνατος του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, μόλις ο 17χρονος δέχτηκε τη σφαίρα στη θέση του οδηγού, τον έβαλαν στα πίσω καθίσματα, με αποτέλεσμα όλο το όχημα να γεμίσει αίματα. Έπειτα, ο συνάδελφος του κατηγορούμενου αστυνομικού που συμμετείχε στην καταδίωξη έκατσε στη θέση του οδηγού, που δέχτηκε τη σφαίρα ο 17χρονος.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας υποστήριξε πως «το πρωτόκολλο λέει ότι απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση. Το θύμα πρέπει να μεταφερθεί με υπηρεσιακό όχημα. Στη προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να κληθεί άμεσα το ΕΚΑΒ».

Έπειτα, ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε πως «ο κ.Μπαλάσκας κάνει μια σύγκριση στο γεγονός αν θα έπρεπε να πάρει το τζιπ της ΟΠΚΕ ή το όχημα που έγινε η ανθρωποκτονία. Εννοείται ότι θα έπρεπε να πάρει το τζιπ της ΟΠΚΕ, γιατί χάθηκαν όλα τα στοιχεία για τη δικογραφία. Το άλλο είναι ένα πειθαρχικό αδίκημα που θα είχε 200 ευρώ πρόστιμο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

άσκηση στη μέση ηλικία
Καρκίνος και άσκηση: Πώς η φυσική δραστηριότητα ενισχύει τον οργανισμό
Η σημασία της άσκησης στην αντιμετώπιση του καρκίνου αναδεικνύεται όλο και περισσότερο μέσα από επιστημονικές μελέτες.
Καρκίνος και άσκηση: Πώς η φυσική δραστηριότητα ενισχύει τον οργανισμό
petrounias
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το Κάιρο
Ο «άρχοντας των κρίκων» επιβεβαιώνει την κυριαρχία του με νέα σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το Κάιρο