Συγκέντρωση στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων στην Θήβα, πραγματοποίησαν σήμερα (14/11) συμμαθητές και φίλοι του 17χρονου Χρήστου Μιχαλόπουλου, του Ρομά που έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού στην Βοιωτία.
Συγκεκριμένα, το ΕΠΑΛ της Θήβας τελεί υπό κατάληψη για τον θάνατο του 17χρονου και σήμερα οι συμμαθητές του διοργάνωσαν συλλαλητήριο και συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Για περισσότερο από δύο ώρες διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας ενώ στη συνέχεια οργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων της Θήβας, ζητώντας να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία και να τιμωρηθεί ο κατηγορούμενος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ